Johnny Depp zavapio

'Protiv mene se stvorila urota u Hollywoodu, od Pepeljuge sam postao Quasimodo, ali istina će izaći na vidjelo'


Ines Madunić
03.10.2018.10:35
'Protiv mene se stvorila urota u Hollywoodu, od Pepeljuge sam postao Quasimodo, ali istina će izaći na vidjelo'
Getty Images

sažeto

Glumac se u novom intervjuu požalio da su se svi urotili protiv njega


Ines Madunić
03.10.2018.10:35

Nekad je bio zlatni dečko Hollywooda, doduše zločesti zlatni dečko, ali ipak cijenjen i obožavan. Danas je Johnny Depp na samom dnu - prezren i u bankrotu. Svaka uloga koju dobije naiđe na osude javnosti, povlači se po sudovima s bivšom suprugom Amber Heard, menadžerima i bivšim zaposlenicima i jednostavno više nije poželjno govoriti lijepo o njemu.

Na sve ovo požalio se u novom intervjuu za magazin GQ.

Sve je počelo kad ga je Heard optužila za fizičko zlostavljanje i zatražila razvod braka, a on i danas tvrdi da ju nikad nije napao.

"Ono što me najviše zaboljelo je što sam predstavljen kao netko tko je toliko daleko od onoga što ja zapravo jesam. Da bih povrijedio nekoga koga volim? Kao neki nasilnik? Ne, to uopće ne zvuči kao ja. Zato sam isprva samo šutio. Znao sam da će stvari samo postajati čudnije i luđe. Pustio sam da to ide svojim tokom, neka svatko kaže što želi reći, a moji odvjetnici će se pobrinuti za ostalo. Neću govoriti o tim sranjima", rekao je Depp.

Dodao je kako je osjetio da se njegova reputacija urušava oko njega te kaže da su posljednje tri godine bile poput neke "perverzne situacije koja mi je nametnuta".

"Imam osjećaj da sam se u očima javnosti u jako kratkom periodu pretvorio od Pepeljuge - iako znam da to nikad nisam stvarno bio - do zvijeri. Postao sam Quasimodo. Osjetio sam da me ljudi drugačije gledaju zbog optužbi protiv mene. I onda su počeli govoriti da sam poludio i da se trebam liječiti", rekao je Depp.

Pričao je i o Hollywoodu pa tvrdi da ga filmski moguli "pokušavaju ušutkati" te da je sve to urota protiv njega, ali on na to ne pristaje.

"Hollywood je okrutni cirkus. Znam istinu i ako ću zbog toga morati odustati od ovog posla, karijere, spreman sam na to. Kad tad istina će izaći na vidjelo i ja ću stajati na pravoj strani", kaže Depp.

zlostavljanje

johnny depp

Amber Heard

urota

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter