Kad Nives sruši sve predrasude

Ipak postoji nešto što Hrvate pali više od golotinje


Mirjana Filipović
24.04.2017.18:20
Ipak postoji nešto što Hrvate pali više od golotinje
nives - Tomislav Kristo / CROPIX

sažeto

Nakon što je dobila Kiklopa i otpjevala 'Karanfile' sve je krenulo u pozitivnom smjeru


Mirjana Filipović
24.04.2017.18:20

Nives Celzijus svoju je karijeru započela kao Playboyeva zečica i snimajući golišave editorijale, a javnost ju je pobliže upoznala kada se 2005. godine udala za Dinu Drpića.

U to vrijeme, sada već bivši bračni par, stranice medija punio je skandalima i pikanterijama iz privatnog života. Prvo su se vjenčali u Las Vegasu, a onda i u Hrvatskoj. Zajedno imaju dvoje djece, sina Leonea i kćerkicu Taishu.

Emica Elvedji / CROPIX

Dok je Dino igrao nogomet, Nives nije prekriženih ruku sjedila kod kuće. Sve je vrijeme bila posvećena djeci, ali i estradnoj karijeri koju je polako gradila. Objavila je tako dvije knjige - 'Golu istinu' za koju je dobila književnu nagradu 'Kiklop', a onda i 'U krevetu s Cristianom'.

No usporedno s tim vrijeme je provodila u glazbenom studiju, a njezina upornost na kraju se itekako isplatila.

Singl 'Karanfili' prije tri godine oborio je sve rekorde slušanosti, s njim je pobijedila i na CMC festivalu u Vodicama, a pjesma se i danas sluša. S vremenom je tako postala jedna od najtraženijih pjevačica u Hrvatskoj, a gaže se samo nižu.

urnebes - Ronald Gorsic / CROPIX

- Kad krenem u neki posao, potpuno mu se posvetim i normalno je da su rezultati s terena tako dobri. Imam sjajnu ekipu suradnika, glazbenika, agenata i mogu se pohvaliti da smo napravili pravi tim za uspjeh - rekla je Nives u jednom intervjuu.

No tu nije stala. Prošle je godine dobila ulogu u predstavi 'Vitez slavonske ravni' koja je premijeru imala u prosincu. Upravo zbog nje o predstavi su rada svi pričali, a za izvedbu je dobila samo riječi hvale.

nives - Tomislav Kristo / CROPIX

A onda je uslijedila ponuda za sudjelovanje u showu 'Tvoje lice zvuči poznato gdje Nives iznenađuje iz epizode u epizodu. Nagrada za njezin trud došla je tako u zadnjoj epizodi gdje je i pobijedila s u kostimu lisice s pjesmom 'The Fox' norveškog dua Ylvis.

Žiri je ostao zatečen njezinom izvedbom, a čestitke za nastup uslijedile su i po društvenim mrežama gdje su se svi složili da je kao Ylvis srušila sve predrasude koje je javnost o njoj imala.

Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

Nives Celzijus

Tvoje lice zvuči poznato

TLZP

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter