Sve gori na srpskoj sceni

Pronašli su i navodnu ljubavnicu Karleušinog muža, a pola srpske estrade je u strahu da Vranješ ne objavi i njihove seks snimke


Ines Madunić
24.01.2019.14:00
Pronašli su i navodnu ljubavnicu Karleušinog muža, a pola srpske estrade je u strahu da Vranješ ne objavi i njihove seks snimke
Instagram

sažeto

Šuška se da je Sofija Milošević mjesecima u vezi s Duškom Tošićem, mužem Jelene Karleuše


Ines Madunić
24.01.2019.14:00

Priča oko skandala Jelene Karleuše u Srbiji se samo širi i svaki dan isplivaju nove informacije. Posljednja je navodna veza njezinog muža, nogometaša Duška Tošića s najpoznatijom srpskom manekenkom Sofijom Milošević.

Srpski mediji javljaju kako je Tošić kupio manekenki avionsku kartu za Kinu, gdje je nedavno potpisao novi milijunski ugovor s tamošnjim nogometnim klubom. Sofija je trebala doći 16. siječnja i ostati dva tjedna, što je bilo dogovoreno tjednima prije. No, nisu računali da će se u međuvremenu razbuktati skandal Karleuše i nogometaša Ognjena Vranješa. Pjevačica je zato hitno kupila karte za sebe i dvije kćeri koje ima s Tošićem te otišla u Kinu da zajedno proslave njegov rođendan. U posljednji trenutak navodno je otkazao Sofijin dolazak.

Instagram

"Kad su se Tošić i Sofija posljednji put vidjeli u Beogradu već je bila počela afera. On se žalio manekenki na svoje bračne probleme, pričao joj je detaljno o tome jer je stekao povjerenje u nju. Tada ju je pitao želi li doći kod njega u Kinu na nekoliko dana, a ona je pristala. Nije bila sretna kad joj je javio da ne može doći, ali nije se naljutila jer je svjesna da nije imao izbora", rekao je anonimni izvor za Kurir.

Pojavila se i snimka iz restorana u kojem su s većim društvom bili Sofija i Duško, no ona je već sve komentirala na svom Instagramu te demantirala.

"Advokati će uraditi svoje, ali me brine patologija širenja laži. Jelena i ja smo u super odnosima. Podrška za moju drugaricu", napisala je Sofija, a pjevačica je isti story podijelila na svom profilu.

Inače, Sofija je uspješna manekenka koja je do prošle godine bila u vezi s nogometašem Ademom Ljajićem. Svojedobno je bila zaručena za Filipa Živojinovića, posinka Lepe Brene, a kasnije i u vezi s tenisačem Viktorom Troickijem.

S druge strane, pojavljuju se još neke priče o Ognjenu Vranješu, koji je navodno imao aferu s Karleušom i medijima poslao njezine intimne snimke i fotografije.

Naime, pokušao je zavesti i pjevačicu Tijanu Stojić. Nakon što ju je zapratio na Instagramu, počeo joj je stalno slati poruke i tražiti da se vide. S obzirom na to da nije bila zainteresirana ubrzo mu je prestala odgovarati.

"Bombardirao ju je porukama, lajkao sve fotografije, a onda bi joj pisao kako dobro izgleda i da bi se trebali vidjeti. Nabavio je i njezin broj telefona. Pisao joj je da je ozbiljna riba, da se moraju vidjeti i da sve ovisi o njoj", kažu njezini prijatelji. Tijana, navodno, nije imala pojma tko je on, ali nakon što se saznalo sve o skandalu s Karleušom, stala je na njezinu stranu.

Navodno smatra kako je Vranješ sve napravio samo kako bi si izgradio ime, a da će Jelena iz svega izaći kao "veća lavica nego prije".

Inače, Vranješa često prozivaju da se "proslavio" vezom s Katarinom Grujić, srpskom pjevačicom koja mu je bila ljubavnica.

Instagram

S obzirom na to da je očito zaveo nekoliko pjevačica, čini se da je pola srpske scene u strahu da ne objavi i njihove intimne fotografije.

"Pomno prate što se događa s Karleušom i mole boga da se i njima ne dogodi isto. Samo se jedna ohrabrila i direktno ga nazvala da ga zamoli da ne pušta njihove slike u javnost. Ostale su ga kontaktirale preko zajedničkih prijatelja. Najupornija je Katarina Grujić, koja je bijesna na njega. Poručila mu je da će mu upropastiti život ako se bude s njom igrao kao s Karleušom", kažu izvori za Kurir.

Jelena Karleuša

afera

Ognjen Vranješ

seks skandal

Duško Tošić

Sofija Milošević

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter