Kakav preokret!

Progovorio je o brutalnom zlostavljanju, nosi titulu hrvatskog princa Harryja, no dosta mu je svega - Želi u srpski reality!


100posto
05.06.2019.14:00
Progovorio je o brutalnom zlostavljanju, nosi titulu hrvatskog princa Harryja, no dosta mu je svega - Želi u srpski reality!
Denis Butorac

sažeto

Robert Bojanić voli za sebe reći da je jedini narančasti muški model na Balkanu. Ovih dana želi zaplivati srpskim estradnim vodama


100posto
05.06.2019.14:00

Hrvatski princ Harry za sebe voli reći da je 'jedini narančasti muški model na Balkanu'. Ovih dana otkrio je za 100posto da želi zaplivati srpskim estradnim i medijskim vodama. Naime, vidio je Robert Bojanić da od svega toga u Hrvatskoj nema ni prostora ni kruha pa je ozbiljno počeo razmišljati o tome da uđe u jedan poznati reality show. 'Još se predomišljam. Zvali su me prije godinu dana na Farmu, ali onda sam odustao, sada možda pristanem. Definitivno je lakše biti to što sam ja u Srbiji nego u Hrvatskoj', obratio nam se Bojanović.

Mladić već neko vrijeme gradi manekensku karijeru, no odavno je shvatio da ni taj svijet nije toliko čist koliko je on nekad mislio. Stoga je, kalkulira, možda najpametnije okrenuti se realityju. Poznato je da Srbi dobro plaćaju svoje natjecatelje te da su im takvi programi iznimno gledani i maratonski su dugi. 'Zadruga' traje čak devet mjeseci, a natjecatelji silno vrijeme tamo primaju honorare te žive na račun produkcije showa.

Maneken tvrdi - od toga se u Hrvatskoj ne može živjeti!

'To se uopće ne može usporediti. Vani je to pravi posao od kojeg se zaista može živjeti. Neki su se i obogatili, ali u Hrvatskoj nikako. Mi smo jako malo tržište gdje se ne može napredovati', rekao nam je iskreno Robert prije mjesec dana - kada smo s njim radili intervju. Ne čudi stoga njegova odluka.

Promo

Progovorio o maltretiranju

U istom intervjuu za 100posto je govorio i o mentalnom zdravlju i zlostavljanju kroz koje je prošao kao dječak. 'Odlučio sam javno progovoriti o toj temi jer želim pomoći mladima koji kroz to trenutno prolaze. Jako je teško nositi se s time u školi, kada te tvoji vršnjaci maltretiraju i kada ne možeš normalno funkcionirati u školi to je jako loše. Trebamo tu najviše razmišljati o posljedicama toga, što će biti jednog dana od tog djeteta koji nema normalno djetinjstvo? Često se djeca koja to prolaze krenu drogirati, počnu razmišljati o samoubojstvu, slabije ocjene imaju zato što se ne mogu radi toga fokusirati na učenje. Nažalost, profesori u mojem slučaju nisu previše reagirali, a znali su što trpim. Ja sam se, srećom, izvukao iz toga i preživio to, zato sada želim svojom pričom pomoći onima koji to proživljavaju', rekao je Robert. Maltretiranje je počelo zbog njegovog bavljenja plesom. Bio je pRobertrava meta za ostalu djecu.

Privatna arhiva

Od plesa nije odustao tada, nastavio se njime baviti sve do 2014. godine kada je jednostavno odustao. 'Tko zna, možda jednog dana opet odlučim uskočiti u plesne cipele i zaplesati', rekao je. Moguće da će talent pokazati baš u jednom od srpskih reality programa i postati hrvatski predstavnik u srpskom reality programu baš kao što je to danas Ava Karabatić, koja trenutno 'kuri' frku u 'Parovima'.

Robert Bojanić

newsletter

Prijavite se na Newsletter