Julia pobjegla iz Beograda

Proganjali je paparazzi, susjedi joj zvonili zbog klime, a crnogorski tajkun nudio joj ulogu u 'Dinastiji'


Ines Madunić
02.08.2017.20:40
Proganjali je paparazzi, susjedi joj zvonili zbog klime, a crnogorski tajkun nudio joj ulogu u 'Dinastiji'
Profimedia

sažeto

Glumica je ostala iznenađena novinarima i fotografima koji su je pratili po gradu pa je otišla


Ines Madunić
02.08.2017.20:40

Julia Roberts bila je u posljednjih nekoliko dana najveća zvijezda u Beogradu. Holivudska glumica u srpsku je prijestolnicu došla s mužem filmašem Danielom Moderom i njihovo troje djece. Moder trenutno radi na filmu "Ibiza", koji će se snimati i u Splitu, pa cijelu obitelj uskoro možemo očekivati i na našoj obali.

Ne dolaze u našu regiju često takve velike zvijezde, a možda i misle da ako oni nikad ni su čuli za nas, da ni mi ne znamo tko su oni. Jer, navodno je Julia Roberts pobjegla iz Beograda jer joj je smetala tolika medijska pratnja - a žena je samo htjela biti turistkinja. Naslovi su bili posvuda: jela je po restoranima, hodala po gradu, popila negdje piće - baš kao da je normalna.

Ali, znamo da nije, a znala je to i stanovita Aleksandra Marković, Beograđanka koja je imala sreće da je Roberts s obitelji navodno iznajmila stan u zgradi u kojoj živi. I ne samo to, nego joj je lijepa žena pozvonila na vrata, prenose Novosti.

"Zvono na vratima zazvonilo je oko 22:30. Pomislila sam da je opet netko promašio svjetlo. Ustanem da provjerim, otvorim vrata i vidim nju - Juliju Roberts! Bila sam šokirana kad sam je ugledala. Ona je razvukla svoj prepoznatljiv osmijeh i ljubazno se ispričala što je pozvonila na moja vrata. Reče da je mislila da je svjetlo. Pored nje su bili muškarac i troje djece. Odoše oni tako uz stepenice, a ja odmah na "Google". Sanjam li? Ne! Vidim slike njenog muža i djece i shvatim da mi je Julija Roberts s obitelji bila na vratima", posvjedočila je Beograđanka.
No, Aleksandri nije vrag dao mira pa je otišla još jednom provjeriti jesu li to stvarno oni.

"Otrčim na kat i mislim što da radim, kako da pozvonim, pa se sjetim da klima iz njihovog stana kaplje točno na moj prozor. Pozvonim, ništa. Kucam, otvara mi Julia, a iza nje troje djece, vire. Pravim se da pojma nemam tko su onim i kažem za klimu, ona mi odgovori da neće ni uključivati, nije bilo vruće, nasmiješi se i rastanemo se", ispričala je Aleksandra, dodajući da se idući dan, kad ih je srela na hodniku, htjela s njima slikati, ali Julia je rekla da ne može. Također, kaže da je jako lijepa i da "zrači", a da su joj djeca jako ljubazna.

Osim bliskih susreta s obožavateljima, sirotoj su Juliji pokušali "uvaliti" i filmsku ulogu. Naime, od tolikog pisanja o holivudskoj glumici koja je u Beogradu, Bogoljub Karić zamislio je kako bi usput mogao ponuditi da glumi u njegovom filmu "Dinastija Karić".

"Ako ona ne bude mogla doći u Crnu Goru, on će doputovati u Srbiju da razgovaraju o tome", rekao je producent Simon De Karić, dodajući da već imaju spremnu ulogu za Roberts. Štoviše, imaju i plan b - ako joj se ne svidi uloga Milanke Karić, nudi joj se ona Marijana Karić.

"Nju smo i tako uvijek zvali Julia zbog kovrčave crvenkaste kose", ističu. Sad srpski mediji javljaju da je baš zbog paprazza glumica prerano otišla iz Beograda.

Slično je to situaciji koju smo u Hrvatskoj imali prije nekoliko godina kad je na Brijune trebali doći Angelina Jolie. Novinari su se sjatili na otočić, satima su čekali, a kad je Angelina shvatila da njezin mirni posjet kazalištu Ulysses neće biti tako miran. Točnije, njezino osiguranje koje je već bilo na Brijunima, savjetovalo joj je da ne dolazi jer joj ne mogu osigurati mir i privatnost. Angelina je ipak došla iduće godine, kad se sve organiziralo na vrijeme.

Sve bi se moglo ponoviti, i to uskoro. Naime, nakon Beograda, Julijin suprug film snima u Splitu, pa će glumica vjerojatno ići s njim. 

Split

film

glumica

Beograd

Julia Roberts

paparazzi

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter