No Comment by vaša Ljubica

Ispovijest kućne pomoćnice: Hrvatski bogataški par u svađama se tukao i vrijeđao, a na kraju su se i brutalno izvarali! Mrze se, a nezamislivo su bogati


100posto
01.02.2019.11:05
Ispovijest kućne pomoćnice: Hrvatski bogataški par u svađama se tukao i vrijeđao, a na kraju su se i brutalno izvarali! Mrze se, a nezamislivo su bogati
Foto: iStock

sažeto

U ovotjednoj kolumni Ljubica vam donosi ljubavni triler na hrvatski način. Afere, svađe, prepucavanja, tanki živci... Nije lako ni u najluksuznijim zdanjima...


100posto
01.02.2019.11:05

Dragi moji,

Ništa me ne pitajte, uznemirena sam do kao nikad dosad. Sluškinja mi nije dobro oprala kućnu trenirku pa me sad sve steže. Bezobraznica, neznalica. Odsad svoju robu perem sama, bitno samo da nije ručno već strojno pranje. Što ćete... Sve što je ljudski, nije mi strano. Valjda će neznalica znati peglati. Iako, razmišljam da počnem sama raditi kućanske poslove. Jedino mi muka radi manikure. Ni te kozmetičarke nisu što su bile. Evo, glava me zaboljela. Morat ću i na masažu da stanem na kraj stresu koju mi te pučanke zadaju svakog dana.

Ogromna lova i međusobna mržnja

Utvrđivanje lekcija iz kućanskih poslova ostavit ću sa strane. Ono što ću vam ispričati toliko je gadljivo da vam ne mogu opisati. Stigle su informacije iz poznate i ugledne zagrebačke kuće. Novaca imaju u nevjerojatnim količinama pa su tako i jednu moju poznanicu angažirali da obavlja te stvari koje obični smrtnici inače moraju sami. Kuhala im je, prala i čistila.

Usput, svjedočila je dramatičnim svađama tog nekadašnjeg bračnog para. Bilo je sve dobro dok je ljubav cvala, no kako su se udaljili, sluškinjina priča postaje sve uzbudljivija. Bogati supružnici fizički su se sukobljavali, tukli, a ružne uvrede i riječi letjele su na sve strane.

Foto: iStock

Osim toga, iako su to strogo skrivali od medija, uspjeli su se i izvarati više puta, on je počeo život uz javnosti nepoznatu ljubavnicu, a ni imućna supruga nije mu ostala dužna. Kako su se razdvajali ljubavno, atmosfera u njihovom velebnom zdanju postajala je sve gora i degutantnija. Iščezli su i ljubav i poštovanje, a zaposlenicima je bilo neugodno jer su se nerijetko nalazili na meti bijesnih supružnika, željnih samo da se maknu jedno od drugog.

Išli su do takvih tančina da su osoblju vraćali večeru, jela koja su pripremili, živcirali se za najveće sitnice u tanjuru, vešeraju, okolišu. Bacali tanjure u smeće, vrištali na sve oko njih, svega si se u toj 'finoj' kući mogao nagledati i naslušati. Svega ima, ali zapravo ničega nema. Ni ljubavi, ni poštovanja, ni sreće. Na kraju su se bogati supružnici odmaknuli i napravili najbolji potez. Kad ne ide, bolje reći zbogom nego sijati nasilje. Šteta skupog interijera.

Foto: iStock

Do sljedećeg tjedna ljubi vas vaša,

Ljubica

Svaka sličnost sa stvarnim događajima i/ili osobama u kolumni je slučajna i nenamjerna.

No Comment

No Comment by vaša Ljubica

newsletter

Prijavite se na Newsletter