Maca bez diskrecije

Priznala je da se bavila prostitucijom, otkrila i koliko traži za noć, a nakon uhićenja poručuje: 'Smještaju mi jer ne želim ući u reality show'


100posto
18.07.2019.17:00
Priznala je da se bavila prostitucijom, otkrila i koliko traži za noć, a nakon uhićenja poručuje: 'Smještaju mi jer ne želim ući u reality show'
Instagram

sažeto

Starleta Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, uhićena je prije tjedan dana zbog sumnji da je prostitutka, ali ona to demantira


100posto
18.07.2019.17:00

Afera elitna prostitucija u Srbiji se ne stišava, a nova uhićenja padaju svaki tjedan. Nedavno je u Beogradu uhićena starleta Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija.

Navodno je upoznala muškarca na internetu, na jednom od portala za upoznavanje, tamo su razmijenili brojeve telefona, a onda i dogovorili sastanak i cijenu. Očito je bila riječ o zamci jer je uhićena neposredno prije sastanka u hotelu. Privedena je, a navodno je platila 50.000 dinara kazne, što je nešto više od 3000 kuna.

Međutim, nakon tjedan oglasila se i Maca, koja kaže da je sve laž i namještaljka.

 
 
 
View this post on Instagram

💣Dobar dan ja sam sexy Dana’s a vi?

A post shared by Senada Nurkić Maca (@macamegastar) on Jul 2, 2019 at 12:12am PDT

"To su gluposti. Nisam uhićena, ovo mi namještaju zato što neću u 'Zadrugu'. Imala sam dva poziva za taj reality, kao i prijetnju da će me tužiti. Jedan njihov voditelj u suradnji s njima želi me psihički uništiti, on je već ranije pisao kako sam uhićena. Zadnji put kad su zvali za ulazak samo sam im spustila slušalicu. Istina je da sam samo jednom bila uhićena, to je bilo davno zbog jedne žene što me prijavila, ali nije istina da sam sada u hotelu s nekim uhvaćena i uhićena, to je laž. Ja imam samo jednog biznismena, ali to je čovjek s kojim se viđam nekoliko mjeseci i on me ne plaća za seks, već zato što mu je dobro sa mnom u vezi", rekla je za Ekskluziva.ba.

Maca je uhićena 2017. godine zbog sumnje da je ucjenjivala muškarca te od njega tražila nekoliko tisuća eura u zamjenu za snimku na kojoj dogovaraju cijenu za seks.
Kaznu joj je tad platila produkcija reality showa "Zadruga" kako bi se mogla vratiti pred kamere.

Upravo u tom showu Maca je priznala da se bavi prostitucijom.

"Kad sam shvatila da se i u pjevačkom poslu sve vrti oko seksa, odlučila sam se ostaviti mikrofona, povući se i naplaćivati usluge seksa. Moja cijena je 500 eura za vikend, a za grupnjake tražim 1000. Dosad nisam imala nikakvih problema oko naplate", izjavila je. Kasnije je bila i u realityju "Parovi", a rekla je kako se prostitucijom bavi kako bi preživjela i pomogla obitelji.

 
 
 
View this post on Instagram

Ova haljina je vrednija od svih vas dusmana skupa koji me pljujete💋 ✨✨Make up: 💄@ninastanisavljevic

A post shared by Senada Nurkić Maca (@macamegastar) on Jun 23, 2019 at 7:12am PDT

"Moja obitelj se slaže s tim i podržava me, čak i moja majka Enesa. To je posao kao i svaki drugi. Moram prodavati svoje tijelo kako bih preživjela, a i da bih pomogla njima. Ne vidim u tome ništa loše. Novac koji sam zaradila boraveći u realityju, a koji sam htjela uložiti u karijeru, dala sam obitelji kako bi otplatili dugove", rekla je. No, kasnije se ispostavilo da potporu obitelji nema jer je njezina majka izjavila kako s njom godinama nije razgovarala te nisu u kontaktu.

"Ja sam davno izjavila da s njom uopće nisam u kontaktu. Od 2015. nismo ni u kakvom kontaktu jer je lagala o očuhu kad je izašla iz prvog realityja pa su joj zabranili ovdje ulazak u kuću. Ona se tad naljutila, ali ja gnjusnu laž ne mogu podržati. Slagala je da ju je očuh pokušao silovati i moj posinak je to vidio i zabranio joj pristup ovdje skroz. Ja je sad vidim samo na televiziji. Ona non-stop priča kako je vrijeđa kad joj opsuju majku, a sa mnom ni ne priča. A taj čovjek kojeg je optužila za silovanje htio joj je dati prezime i krov nad glavom i sve, a sad je sve izgubila", rekla je njezina majka. Također je dodala da nikakav novac nije njima dala.

"Lagala je i da je cijeli honorar od realityja dala nama, obitelji, jer smo u dugovima. Niti smo mi bili dužni, niti je ona nama nešto dala. Dala je nešto mizerno mojoj mami samo", rekla je.

prostitucija

starleta

Maca Diskrecija

newsletter

Prijavite se na Newsletter