Pljušte pohvale, ona oduševljena

Priprema li Ella teren za povratak na estradu? Prije bloga i Londona, Dvornik je snimila i album, utjelovivši idealnu buntovnu tinejdžericu


Barbara Marinović
19.12.2018.17:00
Priprema li Ella teren za povratak na estradu? Prije bloga i Londona, Dvornik je snimila i album, utjelovivši idealnu buntovnu tinejdžericu
Foto: CROPIX

sažeto

Hoće li se Ella Dvornik vratiti na estradu?


Barbara Marinović
19.12.2018.17:00

Priprema li Ella Dvornik teren za povratak na estradu? Ne znamo, no vidljivo je prilično oduševljena pohvalom Jelene Karleuše. Naime, Ella je početkom godine objavila obradu Karleušine pjesme 'Insomnia', a obradivši je u jazz verziji - zvučala je izvrsno. Karleuša se, kao članica žirija showa 'Zvezde Granda', osvrnula na izvedbu natjecateljice koja se odlučila na spomenutu pjesmu, nahvalivši pritom Ellu.

'Jako mi je drago što si spomenula kćer Dina Dvornika koja je obradila stvar... Fantastična je i obradila je ovu pjesmu 'Insomnia' na tako megakul način, totalno novi pristup pjesmi i time se produžava vijek ovoj pjesmi koja je jako interesantna', rekla je Karleuša nakon što je natjecateljica odradila singl. Dvornik se zahvalila, ne skrivajući sreću što joj je slavna pjevačica dala podršku.

I nije ovo prvi put da Karleuša javno iskazuje simpatije prema Elli. Na Instagramu su si pratiteljice, ne skrivajući međusobno oduševljenje. Karleuša će često pozdraviti i Ellin smisao za modu, no prava je pohvala kada dođe do divljenja vokalu.

Jazz varijante sjajno pristaju Elli, koja je itekako talentirana za glazbu. Logično je da je i od oca naslijedila smisao za ritam i glazbeni ukus pa je prava šteta što je nakon glazbenog pokušaja Ella odustala od scene. Naime, njezini estradni počeci sežu u 2011. godinu, kada je objavila singl 'Vrati mi sve'. Objavila je i album pod nazivom 'Sayonara', a nešto bolje prošao je singl 'Zauvijek kraj'. Tijekom 2012. radila je na glazbenoj karijeri, no u rujnu 2013. odselila je iz Hrvatske i počela novi život u inozemstvu.

U Londonu je u konačnici upoznala Charlesa Pearcea, okrenula se vremenom lifestyle blogu, a prije godinu dana postala i majka. Čini se da je Elli bilo potrebno vrijeme da sazre i posloži želje jer ovih dana zvuči izvrsno. Planira li se ponovno baviti glazbom?

Ella Dvornik

Jelena Karleuša

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter