Na udaru svjetskih medija

Princ partijaner ispijao jeger 'bombe' i koktele u društvu toples manekenki ▶️


Mirjana Filipović
15.03.2017.10:15
Princ partijaner ispijao jeger 'bombe' i koktele u društvu toples manekenki ▶️
Profimedia

sažeto

Naime, dok je cijela kraljevska obitelj obilježavala Dan Commonwealtha, princ William se ludo zabavljao s trojicom prijatelja


Mirjana Filipović
15.03.2017.10:15

Dan nakon što su se svjetski mediji raspisali o vikend izletu princa Williama i cijelu priču potkrijepili fotografijama u društvu australske manekenke, Daily Mail dokopao se i videa člana kraljevske obitelji kako opušteno pleše u noćnom klubu u sklopu švicarskog skijališta.

Princ se rasplesao na hit pjesmu 'I Got 5 On It' američkog hip hop dua Luniz.

Naime, dok je cijela kraljevska obitelj obilježavala Dan Commonwealtha, William se zabavljao s trojicom prijatelja, a s njima je bila i Sophie Taylor, 24-godišnji australski toples model koja trenutačno radi u Farinet klubu gdje je princ i pokazao svoje plesne pokrete.

William i njegova ekipa u klub su se zaputili nakon luksuzne večeri. Tijekom izlaska princ je s društvom uživao u pivu, jeger 'bombicama' i više od 30 koktela. Tamo su i upoznali Sophie, no iako su strani mediji priču izdramatizirali, s njom je bio i dečko Aaron Goodfellow koji je princa također upoznao. Oboje su za Williama rekli da je divna osoba te da čvrsto stoji na zemlji.

Princ i trojica prijatelja boravili su u luksuznom resortu Cordee Des Alpes u penthouseu s pet soba gdje noćenje košta oko 3000 funti.

Ovakvo ponašanje princa mnoge je iznenadilo ponajviše zato što ovakvi izlasci nisu tipični za njega. U ovakvim situacijama dosad se uvijek nalazio njegov mlađi brat, princ Harry, koji se zadnjih godina smirio.

Profimedia

Dok je William tulumario, njegova supruga Kate i djeca bili su kod kuće. Blizak prijatelj princa je opisao kao tvrdoglavu osobu koja ima kratki fitilj i ne voli slušati savjete pogotovo kada je njegov privatni život u pitanju, a glasnogovornik kraljevske obitelji izjavio je da vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea nikad nisu ni potvrdili svoj dolazak na svečanu ceremoniju koja se obilježava drugog ponedjeljka u mjesecu zbog čega ih javnost sada proziva.

Privatno vrijeme princa iz željeli komentirati.

Fotografije princa kako tulumari pogledajte OVDJE.

Facebook

Facebook

Facebook

Facebook

kraljevska obitelj

alkohol

Kate Middleton

princ William

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter