Čista romantika

Princ Harry za Meghan će napraviti zaručnički prsten od narukvice pokojne Diane


Ines Madunić
25.06.2017.19:20
Princ Harry za Meghan će napraviti zaručnički prsten od narukvice pokojne Diane
Reuters

sažeto

Britanski princ želi se oženiti američkom glumicom što prije te se čini da neće poštovati pravilo o minimalno dvije godine veze prije zaruka


Ines Madunić
25.06.2017.19:20

Princ Harry (32) od kraljevskog je draguljara Harryja Collinsa naručio izradu zaručničkog prstena za svoju djevojku Meghan Markle (35). Navodno želi da od ogrlice njegove pokojne majke princeze Diane napravi prsten sa smaragdom. Zaljubljeni princ prsten za američku glumicu platit će 100.000 funti. Izvori kažu da je "raskošan, ali ne i razmetljiv".

Šuška se da će Harry uskoro zaprositi Meghan, što znači da će prekršiti pravilo o minimalno dvije godine veze prije zaruka koje se dosad poštivalo u kraljevskoj obitelji.

Harry se navodno želi što prije oženiti s Meghan, s kojom je u vezi nešto duže od godinu dana, jer želi da njegov djed princ Philip (96) bude na vjenčanju. Kraljičin muž u posljednje je vrijeme imao problema sa zdravljem, a na jesen ide u mirovinu te više neće obavljati kraljevske dužnosti. Harry je s Philipom jako blizak te su karakterno vrlo slični. Obojica su šaljivdžije i vole kršiti pravila monarhije. Zato mu je jako važno da on bude na vjenčanju.

kraljevska obitelj

vjenčanje

princ Harry

Meghan Markle

nakit

zaruke

zaručnički prsten

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter