Rođen za slavu

Prije nego što je na Eurosongu kopirao Beyonce Crnogorac Slavko bio je u vezi s poznatom pjevačicom, a onda je ona 'izašla iz ormara'


Ines Madunić
08.10.2018.15:30
Prije nego što je na Eurosongu kopirao Beyonce Crnogorac Slavko bio je u vezi s poznatom pjevačicom, a onda je ona 'izašla iz ormara'
Getty Images

sažeto

Slavko Kalezić bio je u vezi sa srpskom zvijezdom koja je također nastupila na Eurosongu


Ines Madunić
08.10.2018.15:30

Crnogorski glumac i pjevač koji je 2017. predstavljao svoju zemlju na Eurosongu osvojio je sve fanove ovog natjecanja svojim posebnim nastupom.

Iako na prvi pogled izgleda kao da je kopirao Beyonce, Slavko Kalezić je izjavio kako je on u "posebnoj duhovnoj vezi" s pjevačicom pa je zato nosio dugačku pletenicu, baš kao i Bey na posljednjoj turneji "Lemonade".

Pojavio se Slavko kasnije i na britanskom X Facotru, gdje je svojim osebujnim nastupom prilično šokirao cijeli žiri, a pogotovo Simona Cowella.

Ali, znate li s kime je u vezi Slavko bio prije nego što je počeo raditi na svojoj pjevačkoj karijeri?

Glumac zaposlen u crnogorskom Narodnom pozorištu prije deset godina bio je dečko Marije Šerifović. Srpska pjevačica s njim je u vezi bila oko pola godine, i to nakon što je svojom "Molitvom" osvojila Eurosong.

Ujedno je Slavko bio i jedini dečko kojeg je predstavila javnosti. Nakon njihova prekida u autobiografiji je priznala da je homoseksualka.

Nakon prekida Marija je rekla kako je razlog razvojenost te kako veza na daljinu nije opstala.

Bivši ljubavnici danas nisu u kontaktu, ali čini se da jedno drugom ništa ne zamjeraju.

"Nismo se dugo vidjeli i nismo u kntaktu, ali o njoj imam najpozitivnije mišljenje i između nas nema nikakvih negativnih stvari. Nadam se da ćemo se uskoro sresti negdje", rekao je nedavno Slavko, koji je također u međuvremenu objavio knjigu koju trenutno promovira po cijeloj Europi, a za koju je rekao da bi se trebala naći u lektiri.

U "Mojoj istini" opisao je svoje iskustvo nastupanja na Euroviziji 2017., a u pripremi je navodno i druga knjiga.

Eurosong

ljubavni par

Marija Šerifović

Slavko Kalezić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter