Počeo je SeaSplash

Preko dana kupanje i beach party, navečer najbolji reggae bendovi i DJ-i


Ines Madunić
21.07.2017.15:45
Preko dana kupanje i beach party, navečer najbolji reggae bendovi i DJ-i
Daniel Kiršić

sažeto

Glazbeni festival počeo je u četvrtak ns tvrđavi Monte Christo i privukao tisuće gostiju iz cijele Europe


Ines Madunić
21.07.2017.15:45

Na tvrđavi Monte Christo pored Pule počeo je 15. SeaSplash festival. Prvi dan privukao je tisuće posjetitelja iz cijele Europe koji uživaju u vrhunskim bendovima, DJ-ima na jedinstvenoj lokaciji. Prvog dana, u četvrtak, festivalski se kamp polako punio, a brojni su obožavatelji reggae, ska i dub glazbe – te svih varijacija – uživali u istraživanju stare tvrđave koja je ove godine prepuna događaja.

Daniel Kiršić

Preko dana tu su cool partiji na festivalskoj plaži, gdje ekipa uživa u bistrom moru i lagano plesnoj glazbi. Oni koji vole nešto aktivniji odmor, na SeaSplashu svakako nije dosadno jer se tijekom poslijepodneva održavaju razne radionice. Od učenja plesa na svili, joge, izrade dub sirena pa sve do radionica video produkcije, tona i DJ-anja, mnogi su si ispunili dan. Na glavnoj pozornici prvu večer su vladali domaći i britanski izvođači. Festival su otvorili One Drea, nastavili su Fakofbolan, a zatim su SeaSlash rasplesali Citizen Fish i Autonomads. Na manjim pozornicama vladali su Genetik Dub, Melodub Soundsystem, Dcone, i drugi.

Daniel Kiršić

U petak na glavnoj pozornici nastupaju Black Star Dub Collective, Bamwise, Vibronics Meets Conscious Sounds i Paprika Korps. SeaSplash festival traje do nedjelje, a očekuju nas još nastupi Killo Killo Banda, Brain Holidays, Mad Professor, Culture Shock, i drugih.

Daniel Kiršić

Pula

SeaSplash festival

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter