Fatalne sestre iz Rijeke

Predstavile su se kao reality zvijezde, Sorajine prijateljice i ljubiteljce cajki, a onda su se povukle! Tina se udala, a Barbara je i dalje misterij


Barbara Marinović
02.04.2019.11:10
Predstavile su se kao reality zvijezde, Sorajine prijateljice i ljubiteljce cajki, a onda su se povukle! Tina se udala, a Barbara je i dalje misterij
Foto: Instagram

sažeto

Barbara i Tina Šegetin bile su 2015. među kandidatima regionalnog Big Brothera. Barbaru je stav odveo do finala, u kojem je bila jedina žena


Barbara Marinović
02.04.2019.11:10

Sestre Šegetin vinule su se u svijet poznatih nakon što su u rujnu 2015. godine ušle u regionalni 'Big Brother'. Vodili su ga tada Antonija Blaće i Sky Wikluh, a Tina i Barbara bile su među najzapaženijim stanarkama. Mlade Riječanke tada su se iskreno predstavile o svojim interesima, ljubavima i životnim stavovima. Obje su se predstavile kao manekenke, ljubiteljice kozmetike, izlazaka, blještavila i cajki. Fatalne sestre iz Rijeke prave su zavodnice.

'Pola' realityja zaljubilo se u sestre Šegetin

U realityju su bile i ljubavni interes mladića. Dok se Barbara nije dala, Tina je uplovila u toplohladnu romansu s pobjednikom showa Darkom Petkovskim. Nakon izlaska su kratko trajali u ljubavnom smislu, no umjesto ljubavnika postali su prijatelji. U istom periodu mediji su pisali i da su Tina i Barbara zahladile odnose sa Sorajom Vučelić, starletom i nekadašnjom natjecateljicom u Big Brotheru.

 
 
 
View this post on Instagram

His favorite photo 😜❤

A post shared by 🌟 Barbara 🌟 (@barbara__segetin) on Mar 27, 2019 at 1:42pm PDT

Tina imala simpatiju, a Barbara bila suzdržana

S druge strane, Barbara je bila hladnog srca - nije joj padalo napamet pred kamerama ulaziti u bilo kakve ljubavne odnose. Bila je tiha patnja Ervina Mujakovića, no nije se dala, bili su u prijateljskim odnosima. Stav je Barbaru odveo do finala, u kojem je završila kao jedina žena.

 
 
 
View this post on Instagram

There’s always a wild side to an innocent face 😈

A post shared by 🌟 Barbara 🌟 (@barbara__segetin) on Oct 10, 2018 at 1:06pm PDT

Ponovno zaljubljena

S ekipom su cure ostale u dobrim odnosima, no ljubavni interesi ipak su ih vezali uz neke druge muškarce. Tako se poslije realityja Šegetin navodno pomirila s dečkom Josipom Modrićem. Ljubav nije potrajala, prekinuli su do kraja ljeta 2016. Otad reality zvijezda ljubavni život drži u tajnosti i živi u Beogradu. Prije pet dana objavila je 'njegovu najdražu fotografiju' sebe same pa je očito da je ponovno zaljubljena. Ne zna se s kim.

S druge strane, mlađa sestra Šegetin je transparentnija u ljubavnom smislu. Naime, Tina se krajem 2017. godine udala za Crnogorca Racu Jovanovića. Na svadbi su joj uz obitelj i prijatelje bili i spomenuti Darko Petkovski te Ervin Mujaković. Pozvala je prijatelje na svoje nikšićko svadbeno slavlje, gdje je par ostao živjeti nakon svadbe. Upoznali su se u Podgorici i odmah se zaljubili.

 
 
 
View this post on Instagram

🌎💑 #dress @lidijaburic_ #makeup @ksjulijana #hairstyle @dino_hairstylist #weedingdecoration @jelena__mladjenovic

A post shared by Tina Šegetin-Jovanovic 👑 (@tina_segetin_jovanovic) on Dec 13, 2017 at 3:20pm PST

Tina Šegetin

barbara šegetin

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter