Pred njom odmor i vjenčanje!

Nakon iznimno teškog životnog perioda, Tajči je pronašla snagu kakvu je pokazala i kada je napustila ogromnu slavu, prljavu estradnu mašineriju i manipulacije


100posto
02.07.2019.17:00
Nakon iznimno teškog životnog perioda, Tajči je pronašla snagu kakvu je pokazala i kada je napustila ogromnu slavu, prljavu estradnu mašineriju i manipulacije
CROPIX

sažeto

Tajči je stigla u Hrvatsku na par dana kako bi išla na vjenčanje, posjetila bližnje i uživala u hrvatskoj obali. Proslavila je i svoj 49. rođendan


100posto
02.07.2019.17:00

Najvećim sjajem sjala je devedesetih Tajči, bila je najveća hrvatska zvijezda, no sa slavom se teško nosila. Već je dobro poznata priča kako je na vrhuncu slave odbacila lažni sjaj slave i otišla u Ameriku. Pronašla je tamo novu životnu sreću, zaljubila se, udala, dobila djecu i nastavila se baviti glazbom. Doduše, onom duhovnom. Da je kojim slučajem ostala u Hrvatskoj, vjerojatno bi do danas bila jedna od najvećih regionalnih zvijezda, no Tajči je odavno odlučila živjeti po vlastitim pravilima. Čini se zaista sretnom, čak i nakon svih teških situacija koje je u životu prošla.

'Blagoslovljena sam i zahvalna na svakoj minuti'

Tako je proslavila jučer svoj 49. rođendan u društvu svoje djece, stigla je u Hrvatsku gdje je došla posjetiti obitelj, odmoriti se na moru, ali i pohoditi vjenčanje. 'Bio je ovo predivan rođendanski poklon, s mojim dečkima i najboljom prijateljicom Ivanom Pihač vozila sam se obalom Istre. Kad ste okruženi ljubavlju i kada vas ona vodi, vaše se tijelo osjeća mladim i preporođenim. Blagoslovljena sam i zahvalna na svakoj minuti današnjeg dana i svakom trenutku u ovih 49 godina', rekla je i zahvalila prijatelju Davidu što je nju i njezinu obitelj odvezao do aerodroma i pomogao da provede rođendanski dan tako lijepo i sretno u domovini.

Upravo s prijateljem i suradnikom Davidom Langleyjem Tajči će i ove godine uprizoriti sedmodnevno krstarenje Jadranom. Najavila je sjajnu hranu i glazbu uz jedan od najljepših krajolika na svijetu. Krstarenje je prošle godine bio pravi uspjeh. 'Naše sedmodnevno krstarenje na prekrasnom brodu MS Paradis je zamišljeno kao prilika za predah, druženje i osobni rast. Uz obilazak otoka i izvrsnu hranu, imat ćemo dnevne radionice, jogu i glazbene programe. I, ono što često zanemarujemo u današnjem brzom tempu života - vrijeme provedeno u tišini', rekla nam je tada Tajči.

CROPIX

'Lutkica je lijepa i uvijek nasmijana. Lutkica je tiha i nema svoj glas'

Proces izlječenja i prebolijevanja dobro je došao polaznicima, ali i samoj Tatjani. Prošla je kroz iznimno težak period gubitka voljenog supruga Matthewa u studenom 2017. godine. Preminuo je uslijed višemjesečne borbe s rakom pluća. Dok se borio s bolešću, Tajči je bila uz njega u svakom trenutku, radila je sve što je mogla da voljenom čovjeku olakša borbu. Kada je otišao, uslijedio je za nju i sinove proces prebolijevanja. Danas i drugima pomaže glazbom, meditacijom, organizacijom da pronađu sebe i svoju duhovnost, da si olakšaju životne i emotivne probleme.

Od 'lutkice', kako je sama sebe svojedobno nazvala, postala je i razvila se u snažnu i emotivnu ženu koja vlastiti život drži isključivo pod svojom kontrolom. 'Lutkica je lijepa i uvijek nasmijana. Lutkica je tiha i nema svoj glas. Netko drugi upravlja njenim pokretima, nogama, rukama, svlači i oblači odjeću na njeno tijelo. Kad sam se vidjela u toj lutkici, znala sam da moram napraviti promjenu. Imala sam puno neiscijeljenih emotivnih boli koje su me iznutra tiskale i uzrokovale mi osjećaje srama, krivice, nesigurnosti i manje vrijednosti. Bila sam svjesna da ću ili puknuti, ili utjehu potražiti u alkoholu i drogi. Odlučila sam da se odmaknem od svega da bi 'resetirala' svoj sistem', otkrila nam je svojedobno Tajči u velikom intervjuu. U tome je svakako i uspjela.

CROPIX

tajči

Tatjana Cameron Tajči

newsletter

Prijavite se na Newsletter