Izbornika ćete sada voljeti još više

Pravi mladi gospodin! Dalićev sin objasnio nam je zašto ne želi u medije: 'Nadam se da me razumijete...'


Barbara Marinović
09.07.2018.09:50
Pravi mladi gospodin! Dalićev sin objasnio nam je zašto ne želi u medije: 'Nadam se da me razumijete...'
Foto: Facebook

sažeto

Izbornik Zlatko Dalić napravio je odličan posao s reprezentacijom, a čini se da je i kod kuće roditeljsku zadaću odradio kako treba


Barbara Marinović
09.07.2018.09:50

Zlatko Dalić definitivno je posljednjih tjedana jedan od najomiljenijih ljudi u državi. S reprezentacijom radi sjajan posao, izgleda jako smjerno i smireno, a opet se svim srcem daje u svaku utakmicu koju radi. S reprezentativcima je postigao sjajnu atmosferu pa svi momci imaju riječi hvale za simpatičnog izbornika. Neopterećen, ali motiviran, izbornik je osvojio simpatije nacije. A pogotovo sada, kada nam se smiješi i povijesni uspjeh.  

A čini se da bliska i zdrava atmosfera vlada u cijeloj obitelji Dalić. Puno se puta pisalo o njegovim sinovima i supruzi, no oni se drže podalje od javnosti i medija. Iznimno je osvježavajuće i simpatično bilo ono što nam je rekao njegov sin Toni Dalić kada smo ga tražili kratki intervju. Naime, mladi DJ ovih dana radi na Zrću, a tamo se i zaljubio u atraktivnu Almu Fabulić. Htjeli smo mu stoga postaviti par pitanja jer što zbog Alme, što zbog oca Zlatka, Toni je trenutno zanimljiv sugovornik. No, od njega smo dobili vjerojatno i najpristojnije objašnjenje zašto ipak ne bi izlazio u medije.

 

Happy New Year to everyone!

A post shared by Zlatko Dalic (@daliczlatko) on Dec 31, 2014 at 8:50am PST

'Smatram da bi fokus i dalje trebao ostati na ocu i njegovim uspjesima u Rusiji, a nas samo spominjati u kontekstu njegove bezuvjetne podrške! Nadam se da me razumijete', objasnio nam je Toni, zahvalivši se na interesu i razumijevanju. Iako bi pristojno i odgojeno komuniciranje trebalo biti normalno u komuniciranju, vjerujte nam na riječ - nije. Stoga izbornik Dalić zaslužuje još malo simpatija - jer se normalno razmišljanje i zdravo funckioniranje njegove obitelji očituje uvelike i u Tonijevim razlozima za samozatajnost.

Zlatko Dalić

Toni Dalić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter