Procvale nakon trudnoće

Poznate majke postale nakon poroda prave bombe! Ella dobila obline, Lana blista, a Ana kao da nije rodila prije svega dva mjeseca


100posto
24.11.2018.15:00
Poznate majke postale nakon poroda prave bombe! Ella dobila obline, Lana blista, a Ana kao da nije rodila prije svega dva mjeseca
Foto: Instagram

sažeto

Nekim ženama trudnoća baš dobro stoji, a majčinstvo ih je oplemenilo čak i fizički...


100posto
24.11.2018.15:00

Postoje žene koje su, nakon što su postale majke, procvjetale. Ima takvih primjera sigurno i u vašoj okolini, ali i kod domaćih nam celebrity majki. Neke su žene ostale iste, a druge su nakon dolaska djeteta na svijet - postale ljepše. Naravno, sve je lakše uz vrhunsku njegu, moderne kombinacije i frizure, no ima tu i nekog sjaja koji dolazi iznutra.

Otkako je postala majka malene Balie Dee, Ella Dvornik izgleda bolje no ikad. Dobila je malo oblina, proljepšala se i oduševila brojne fanove koji joj znaju reći i da bi trebala ponovno na trudnoću, kad joj tako koristi.

Nakon troje djece, Lana Klingor Mihić izgleda bolje no ikad. Voli uživati u hrani pa sama često dokumentira svoju borbu s kilogramom, dva viška, no to zaista nije primjetno niti smeta. Otkad je mama, Lana blista i čini se da je tom životnom ulogom zaista doživjela pravo ispunjenje. Ne treba zanemariti ni ljubavnu sreću uz Antu Mihića.

Kada se Severina ostvarila u ulozi majke i dobila svog sina, nije krila da je ostvarila svoju veliku životnu želju. Trudnoća nije ostavila traga na njenoj liniji, već njoj godine kao da idu unatrag.

Iako je postala majka nedavno, glumica Ana Herceg u potpunosti je vratila svoju izvrsnu liniju. Kao da nije ni prošla kroz trudnoću, gledajući videa njenog vježbanja, mnogi se čude Aninoj gipkosti i sjajnoj liniji. Posebno blista, doduše, kada je uz nju mala Zora.

 
 
 
View this post on Instagram

It's good to be back❤️💃#poledance #lovemygirls #ivegotthepower #mightygirls #feelslikehome #mightymstation #moranagatolin

A post shared by Ana Herceg (@anaherceg166) on Nov 13, 2018 at 11:52am PST

Severina

Ella Dvornik

Lana Klingor Mihić

Ana Herceg

newsletter

Prijavite se na Newsletter