No Comment by vaša Ljubica

Poznata Hrvatica prava je 'zlica' na štiklama: Nekad je smještala afere drugima, a danas moli Boga da je nitko nigdje ne spomene


100posto
14.12.2018.11:00
Poznata Hrvatica prava je 'zlica' na štiklama: Nekad je smještala afere drugima, a danas moli Boga da je nitko nigdje ne spomene
Foto: iStock

sažeto

Njezino ime jako je traženo i iako je to nekad jako htjela, danas joj je to noćna mora


100posto
14.12.2018.11:00

Dragi moji,

Postoji jedna poznata dama, među najtraženijima na javnoj sceni trenutno. Kako i ne bi bila, upala je u jednu od najpoznatijih zagrebačkih obitelji kad se unosno i pompozno udala. Nakon što je zavela svog sadašnjeg supruga, dospjela je na sve naslovnice, a izvori mi kažu da joj je to priličan stres pričinilo. Dok je nekad jedva čekala pokazati se i postati slavna, kada je to postigla, shvatila je da taj kruh ima sedam kora.

Maksimalno privatizirala svoj život

Stoga je dama odlučila maksimalno privatizirati svoj život, zaključati društvene mreže, okrenuti se u nekom drugom smjeru. Iza sebe je ostavila puno toga, od prijašnjeg života ostavila je jedino beauty rutine. I treba, tako to rade nešto pametnije žene. Jer, njoj snalažljivost i inteligenciju nitko ne može osporiti. Kad si sretan, bolje da za to što manje ljudi zna. A kad ti je muž toliki kapitalac, onda pogotovo.

No, navodno je naša neimenovana heroina sve samo ne skromna i dobrodušna. Prilično je, navodno, gramzljivo šetala na visokim štiklama u borbi prema slavi, a nije se libila nekad nekome i smjestiti. Dok je još bila single i borila se za dostojnog životnog partnera, navodno se prilično trudila ocrniti konkurenciju.

Foto: iStock

Speed dial za afere

Pa je svojoj suparnici bez problema smjestila aferu u jednom, danas pokojnom, tabloidu. Imala je par 'žutih' novinara na speed dialu i jednoj je poznanici smjestila jako ružnu aferu. Zamjerila joj se poznanica pa je ubrzo postala etiketirana kao promiskuitetna sponzoruša. Završila je poznanica na tabletama za smirenje, prošlo je neko vrijeme dok nije razotkrila tko stoji iza zločestih napisa.

Glamuroznu zlicu zabavljalo je to širenje i dijeljenje informacija, no više ne. Postala je preko noći dama, povukla se uz chaneluše, skupa putovanja, sretan život, luksuz posvuda. Danas moli Boga da je nitko ne zove i ne spomene jer je i zbog vlastite megaafere svojedobno bila na meti. Osjetila je kako je to, a potom shvatila da je bilo bolje neke stvari u životu ne raditi. I danas ih više neće raditi, jer bi to bilo u nesrazmjeru s novim identitetom koji je usvojila.

iStock/Ilustracija

Do sljedećeg tjedna ljubi vas vaša,

Ljubica

Svaka sličnost sa stvarnim događajima i/ili osobama u kolumni je slučajna i nenamjerna.

Scena kolumna

No Comment

No Comment by vaša Ljubica

newsletter

Prijavite se na Newsletter