Što ih to veže?

Poznata glumica prije 15 godina bila je neprepoznatljiva! A ni Kolinda otprije dvije godine nije 'ni sluga' ovoj danas


Barbara Marinović
17.10.2018.16:40
Poznata glumica prije 15 godina bila je neprepoznatljiva! A ni Kolinda otprije dvije godine nije 'ni sluga' ovoj danas
Foto: CROPIX/Arhiva JL

sažeto

Hrvatska predsjednica danas izgleda znatno bolje no prije, i nije jedina! U tom društvu su i glumica Ecija Ojdanić, Danijela Dvornik, Sanja Doležal...


Barbara Marinović
17.10.2018.16:40

Glumica Ecija Ojdanić pravi je dokaz da neke žene što starije - to bolje izgledaju. Objavila je na svom Instagramu nekoliko fotografija sebe s 29 godina. U cvijetu mladosti Ecija je izgledala starije nego danas, 15 godina kasnije. 'Petnaest godina mlađa, petnaest kila teža. A frizura, šminka, styling Bože pomozi', napisala je Ojdanić uz fotografije na svom profilu. Otad je Ecija izgubila spomenute kilograme, pronašla pravu frizuru i šminku te je danas prava 'bomba'. Proteklih par godina Ojdanić je pronašla i još jednu ljubav - obožava trčanje. Osim toga, pronašla je i privatnu sreću te malo regulirala prehranu.

Nije Ecija jedina. I prva žena države izgleda posljednjih mjeseci bolje nego kad je postala predsjednica. O dijeti Kolinde Grabar-Kitarović pišu mediji već danima, a kako i ne bi kad se predsjednica 'prepolovila'. Izgleda zaista vitko pa joj razni kostimi i haljine pristaju baš dobro! Tajna se krije u liposukcijskoj dijeti, kojoj su i brojne holivudske zvijezde sklone kada su u pitanju suvišni kilogrami. Izgleda predsjednice često se komentira i u medijima izvan Hrvatske. Nije poznato koliko je kilograma točno skinula, no činjenica jest da je promjena vidljiva i da Grabar-Kitarović izgleda bolje no prije par godina.

Profimedia

I Danijela Dvornik dobar je broj kilograma skinula tijekom godina te također danas izgleda bolje no ikad prije. Ona se sa suvišnim kilogramima dala u koštac prije par godina, a pomoću redukcijske dijete izgubila je oko 15 kilograma. Do danas se to broji u 20-ak kilograma. Redukcijska dijeta bila je takva da je ugljikohidrate svodila na minimum. Osim toga, istakla je Dvornik da se ništa ne može postići bez vježbe. Otkako je uvela tjelovježbu, okrenula se zdravoj hrani i generalno drugačijem pogledu na fizički izgled i aktivnost - Danijela je procvala.

Sanja Doležal posljednjih je godina također u sjajnom periodu što se izgleda i kilograma tiče pa se prošle godine također pohvalila gubitkom od oko 15 kilograma. Kada je prestala s pušenjem, kilogrami su se krenuli slagati pa je Doležal trebala neko vrijeme, a prije svega izbacivanje ugljikohidrata iz prehrane, kako bi se vratila na svoje.

Press Foto

Kolinda Grabar-Kitarović

Danijela Dvornik

Sanja Doležal

Ecija Ojdanić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter