Ljubavna priča: Ivana i Kruno

Poznaju se cijeli život, ali ljubav im se dogodila tek kasnije. Tajno su se vjenčali, zajedno prošli kroz najteže dane i onda okrenuli život u potpuno drugom smjeru


Ines Madunić
30.06.2019.12:00
Poznaju se cijeli život, ali ljubav im se dogodila tek kasnije. Tajno su se vjenčali, zajedno prošli kroz najteže dane i onda okrenuli život u potpuno drugom smjeru
Nina Đurđević/Cropix

sažeto

Pjevačica i producent vole se već 12 godina, a sve je počelo slučajno nakon godina poznanstva


Ines Madunić
30.06.2019.12:00

Nakon što se razvela s Robertom Magićem, Ivana Banfić, kako je ispričala, posvetila se sebi i svojoj karijeri. No, uvijek je znala da je prava ljubav čeka.

Dogodilo se to slučajno i spontano, kad je u gradu srela poznanika Krunu Ladišića, koji je dobar prijatelj njezina brata i poznavali su se praktički cijelog života. Počeli su se družiti i razvila se ljubav koju su okrunili brakom nakon nepunih godinu dana veze.

"I kad sam se razvela, znala sam da ću opet biti u braku jer vjerujem u brak i vjerujem u ljubav. Kruno me osvojimo svojim zelenim očima i ni jednog trenutka nisam dvojila kad me zaprosio. Vjerujem u ljubav za cijeli život i vjerujem da je Kruno taj", rekla je pjevačica.

Bruno Konjević/Cropix

I njemu je to bio drugi brak.

"Udala sam se za Krunu i to je bio najsretniji dan u mom životu. Tajili smo vjenčanje čak i od najbližih prijatelja, jer nismo željeli da se to pročuje", rekla je prije 11 godina Ivana. Na vjenčanju u matičnom uredu u Velikoj Gorici bili su njihovi roditelji te kumovi.

Nisu htjeli trošiti novac na odijelo i vjenčanicu pa su se vjenčali u bijelim lanenim odijelima koje su kupili na putovanju u Indiju nekoliko mjeseci ranije.

Ivana je ubrzo ostala trudna, no dijete je izgubila, a s Krunom je zajedno prošla kroz taj teški period.

Nakon svega, njihova je ljubav bila još jača, a prije deset godina postali su roditelji sina Jana.

Neja Markičević/Cropix

"Ivanu poznajem od djetinjstva. U jednom nam se trenutku dogodila ljubav. Za mene je ona samo Ivana s kojom je lijepo živjeti, koja je divna žena i majka", o njihovom je odnosu rekao Ladišić.

Obitelj se u jednom trenutku preselila na selo jer su htjeli živjeti u skladu s prirodom.

"Ne selim se daleko nego u Staru Drenčinu kraj Siska. Suprug ondje ima djedovinu. Imanje je bilo zapušteno i odlučili smo ga urediti. Volim jesti hranu koju sam sama uzgojila prirodnim metodama. Za početak ću uzgajati organsko voće i povrće za vlastite potrebe, a dio ću podijeliti i prijateljima", rekla je Ivana prošle godine te najavila kako ne planira snimati nove pjesme.

brak

ljubavni par

ljubavna priča

Ivana Banfić

Kruno Ladišić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter