Što se dogodilo s Ivanom?

Postala je simbol trijumfa 'Vatrenih' u Rusiji, proslavila se u cijelom svijetu i u godini dana život promijenila iz korijena! Isti je ostao tek misteriozni arhitekt s kojim je i dalje u ljubavi


100posto
25.06.2019.14:50
Postala je simbol trijumfa 'Vatrenih' u Rusiji, proslavila se u cijelom svijetu i u godini dana život promijenila iz korijena! Isti je ostao tek misteriozni arhitekt s kojim je i dalje u ljubavi
Foto: Instagram

sažeto

Ivana Knoll više nije anonimna i atraktivna Instagram djevojka, Svjetsko prvenstvo u Rusiji i njoj je promijenilo život


100posto
25.06.2019.14:50

Proslavila se tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Moskvi, dobila je titulu najseksi hrvatske navijačice, a onda joj je sinula ideja kako sve to pretvoriti u posao. Mlada Ivana Knoll pokrenula je, naime, svoju liniju badića. I to ne bilo kakvih, već - domoljubnih! Sama je sebi najbolja reklama pa je na službenoj Instagram stranici linije pokazala vlastite obline, sve kako bi što bolje predstavila proizvode. Nije ona titulu najseksi domaće navijačice nosila nizašto!

Silne je pohvale dobila od obožavatelja za svoj izgled, mnogi su se složili da ne ide dalje od toga! Zadovoljna je njezinom kolekcijom i Nives Celzijus pa je ustupila svoj popularni Instagram prostor i Ivaninom badiću, pozirajući u njemu u omiljenim kockicama.

Puno je toga postigla - diplomirala je, pokrenula posao i održala dugogodišnju vezu

Dizajnirati joj nije nepoznato jer je, otkako ju je javnost upoznala, Ivana puno toga postigla. Između ostalog je diplomirala na Grafičkom fakultetu u Zagrebu te postala tako magistra grafičke tehnologije, a proslavila je diplomu uz obitelj i prijatelje te dugogodišnjeg dečka koji se ne pojavljuje često na njezinim društvenim mrežama. Ako je suditi po komentarima, dečko nije raspoložen za poziranje pa tek tu i tamo počasti svojom prisutnošću Ivanine pratitelje. No, ionako ne dolaze njega vidjeti.

Iz Hercegovine stigla u Zagreb zbog studija, zaljubila se u arhitekta i otad uživa

Kada se proslavila u lipnju prošle godine, Ivana je nakratko postala jedna od najtraženijih djevojaka u regiji. Otkriveno je tada da je rođena u Njemačkoj, a odrasla u Hercegovini. U Zagreb je stigla na studij, a natjecala se svojevremeno i za Miss Hrvatske. Nogomet je, otkrila je tada, zavoljela uz oca koji ju je vodio na utakmice dok je bila djevojčica. Osim toga, Knoll je kao mala nogomet i trenirala.

Mnoge je zanimao i njezin društveni život, bilo je na Instagramu i zluradnih upita o tome je li našla nogometaša, no Ivana je tome brzo stala na kraj i usput otkrila čime se bavi njen dečko. 'Dušo, ne dam ja svog arhitekta za milijun, kako ti kažeš, fudbalera', poručila je zluradom komentatoru. S arhitektom je u vezi već šest godina, a veliku ljubav dijele prema putovanjima. Osim diplome, linije kupaćih kostima i slave - Ivani je u poslovnom smislu SP u Rusiji pomoglo i da dobije veći broj pratitelja na Instagramu pa ih tako odnedavno broji preko 100 tisuća. Nove poslovne prilike su pred njom, a ako je suditi prema tome kako je dosad iskorištavala šanse, za Ivanu nema brige.

Ivana Knöll

newsletter

Prijavite se na Newsletter