Sve češće dolazi u Hrvatsku

Ljubi li najpoznatija srpska blogerica bogatog hrvatskog nasljednika? Obožavatelji šuškaju o ljubavnoj vezi sa Zagrepčaninom


100posto
05.04.2019.17:00
Ljubi li najpoznatija srpska blogerica bogatog hrvatskog nasljednika? Obožavatelji šuškaju o ljubavnoj vezi sa Zagrepčaninom
Foto: Instagram

sažeto

Više obožavateljica Zoranu je otvoreno pitalo na Instagramu ljubi li Matea Šarića


100posto
05.04.2019.17:00

Najpoznatija beogradska blogerica Zorana Jovanović sve češće vrijeme provodi u Zagrebu. Toliko često da su joj čak i obožavatelji primijetili učestalost posjeta glavnom gradu u zadnje vrijeme. Dio razloga mogao bi biti i u tome što Zorana, poznatija pod umjetničkim imenom Zorannah, njeguje blisko prijateljstvo s Lejlom Hajrović. Supruga Dinamovog nogometaša Izeta, velika je prijateljica sa Zoranom i cure vole zajedno snimati za YouTube, putovati i provoditi vrijeme.

Iako joj je Zagreb sigurno draži i bliži otkako je za njega veže Lejla, pojavile su se na njezinom Instagramu insinuacije o dodatnim, onim ljubavnim razlozima čestog posjećivanja. 'Provodim cijelo svoje slobodno vrijeme ovdje', napisala je Zorana uz fotografiju na kojoj pozira u centru grada. Fotografiju su joj komentira Matea Ibanez i Iva Šarić, a Zorana im je odgovorila kako je skroz zadovoljna u Zagrebu.

Osim što je snimila suradnju s jednim poznatim domaćim brendom, obožavatelji blogerice ispod fotografije počeli su postavljati pitanja - a više njih pitalo se ima li Jovanović zapravo dečka u Zagrebu? Navode ime Matea Šarića, koji je navodni Zoranin novi, a prvi zagrebački dečko. Jedini javno poznati Šarić jest sin tajkuna Marijana i suvlasnik poznatog narodnjačkog kluba. Djeca dobrog tajkuna iz Sesveta, kako su Marijana karakterizirali mediji, žive izvan očiju javnosti, prilično samozatajno.

Screenshot: Instagram

Jedina koja je iz obitelji Šarić medijima poznatija i eksponirana jest Lucija, poduzetnica i pjevačica koja se svojedobno pojavila i u showu 'Život na vagi'.

Je li Zorannah našla ljubav u Zagrebu, mogli bismo otkriti stoga putem njezinih društvenih mreža, budući da ona kroz eksponiranost i društvene mreže zarađuje za život, i to jako dobro. Zadnja njezina javno poznata veza bila je s nogometašem Danijelom Milićevićem, zbog kojeg se preselila i u Belgiju.

Nekad su je spajali i s Filipom Živojinovićem, posinkom Lepe Brene. No, oni su ipak oduvijek bili samo bliski prijatelji. Ostali su to i danas, kada je Filip u braku s Aleksandrom, pjevačicom koja se ovih dana oporavlja od poroda. Naime, Filip i Aleksandra dobili su prvo dijete. Zorana je inače velika prijateljica obitelji Živojinović.

 
 
 
View this post on Instagram

spending all my free time here 💁🏼‍♀️🥰 wearing @prettylittlething leggings

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on Mar 27, 2019 at 6:34am PDT

Zorana Jovanović

Zorannah

mateo šarić

newsletter

Prijavite se na Newsletter