Svaka čast!

Posramili bi u duplo mlađe frajere! Ova gospoda u zreloj dobi rade ono što se ni klincima danas ne da!


100posto
08.07.2019.17:00
Posramili bi u duplo mlađe frajere! Ova gospoda u zreloj dobi rade ono što se ni klincima danas ne da!
Foto: Marko Todorov, Biljana Bilvajs, Željko Hajdinjak/CROPIX

sažeto

Idu u teretanu, vole, putuju, šetaju... Godine su samo broj, a oni u fizičkoj i mentalnoj formi nastoje ostati što dulje


100posto
08.07.2019.17:00

Godine su samo broj, pogotovo u slučaju ove gospode! I duplo mlađi posramili bi se pred njihovom životnom energijom i vitalnošću. Novinar, pjesnik, književnik i pripovjedač Mladen Kušec napunio je 81. godinu, a donio je povodom ulaska u novo desetljeće i veliku odluku! Naime, krenuo je u teretanu. Iznimno je predan i discipliniran, uz teretanu koristi i društvene mreže pa je sve o svom odlasku na treninge objavio na svom Facebooku.

Kušec vježba dva puta tjedno

'Ne znam tko će ovo pročitati, ali tko hoće neće mu biti žao. Zašto? E, u tom odgovoru krije se tajna. Koja? Ova! Ja opet hodam uspravno, moje noge me opet slušaju, ruke vjeruju da mogu raditi što god mi padne na pamet. Čak mi i mozak vlastiti dobro radi. Služi mi da radim radijske emisije, pišem priče, susrećem drage, pametne ljude koji mi trebaju za razgovor. Evo u čemu je štos. Tri mjeseca, dvaput tjedno, vježbao sam pod stručnim, ali i na osobit način ljudskim vodstvom, savjetima i poštovanja vrijednim uputama, čak brizi, Nike Maštruko i Mateja Barišića. Mjesto događanja, bolje rečeno mog preporoda, je njihovo radno mjesto - Bodysculpt. Zapamtite to. Još bih štošta lijepoga trebao reći o djevojkama, majkama, mladićima i muževima s kojima sam s osam banki vježbao. Ti susreti koji su mi dobro došli da živim bolje i zadovoljnije i mirno mogu reći sretnije, upamtite, već nakon dva tjedna budili su mi želju da treninzi budu češći. Pozdrav svima, posebno vježbačima i trenerima, uspravan i hodajući, Mladen Kušec', napisao je Kušec.

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Otokar Levaj zbog ljubavi odselio u Ameriku, teretanu posjećuje svaki dan

I gospodin Otokar Levaj ide u teretanu. Sa svojom suprugom Dunjom živi na Floridi, priviknuo se čak i na tamošnje velike vrućine. Ne smetaju mu ni kada treba ići na vježbanje. Ne samo što Levaj vježba, već je pokazao životni elan i volju i kada se u dobi od 73 godine odlučio zbog ljubavi preseliti u Ameriku, upisati tamo školu stranih jezika i vjenčati se. Također je iznimno aktivan na društvenim mrežama, a posebno su zabavni njegovi statusi u kojima se osvrće na stanje u hrvatskom društvu i politici.

Foto: Biljana Blivajs / CROPIX

Mlakar šeće, često sa suprugom spontano otputuje

Iako je prvog dana srpnja proslavio 84. rođendan, legenda televizijskih ekrana, voditelj Oliver Mlakar, i dalje je iznimno aktivan. Živi na selu, u prirodi, u okolici Zagreba je sa svojom suprugom Dunjom pronašao pravu oazu mira. Umirovljeničke dane provode okruženi zelenilom, a formu i aktivan život žive zahvaljujući ljubimcima šnaucerima. S njima često ide i na izložbe. Osim toga, Dunja i Oliver vole i putovati pa čak nekad spontano sjednu u automobil i putem odaberu destinaciju.

Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix

Oliver Mlakar

Otokar Levaj

mladen kušec

newsletter

Prijavite se na Newsletter