Ekskluzivno: Rijetki su ga prepoznali

Poslije ljeta u Opatiji, legendarni John Malkovich stigao u Zagreb


Mirjana Filipović
06.10.2017.12:45
Poslije ljeta u Opatiji, legendarni John Malkovich stigao u Zagreb
Srdjan Vrancic / CROPIX

sažeto

Njegov posjet poslovne je prirode, naime, 7. listopada nastupa u Lisinskom


Mirjana Filipović
06.10.2017.12:45

Početkom srpnja John Malkovich, holivudski glumac hrvatskih korijena, boravio je u Opatiji gdje se družio s Inom Mirkovićem, proslavljenim hrvatskim violinistom.

A samo dva mjeseca poslije John je opet stigao u Lijepu našu i to u Zagreb gdje, kako doznajemo, boravi u hotelu u samom centru grada. Ležerno odjeven ničime ne odaje da je jedan od najpoznatijih svjetskih glumaca.

Reuters

Razlog njegova dolaska u Hrvatsku ovog je puta poslovne prirode jer će u subotu, 7. listopada, nastupiti u dvorani Vatroslava Lisinskog kao pripovjedač uz solističke nastupe mlade pijanistice Anastasije Terenkove i proslavljenog hornista Radovana Vlatkovića, jednog od malobrojnih počasnih članova londonske Kraljevske akademije za glazbu, te uz pratnju Varaždinskog komornog orkestra.

Srdjan Vrancic / CROPIX

Nastup holidvuskog glumca tako će otvoriti niz od 'četrnaest veličanstvenih' koncerata.

Malkovich je inače veliki zaljubljenik u jadransku obalu, tim više što su njegovi prabaka i pradjed podrijetlom iz Ozlja pokraj Karlovca. U jednom intervjuu je otkrio da su mu najdraže destinacije Palmižana i Vis te da se u Hrvatskoj uvijek najbolje odmori.

glumac

John Malkovich

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter