Kako dalje?

Posh Spice u problemima: Modni svijet ju obožava, ali njezini zaposlenici pobunili su se protiv nje: 'Kraljica ju je odlikovala, a ona se ovako ponaša?!'


Ines Madunić
22.07.2019.08:00
Posh Spice u problemima: Modni svijet ju obožava, ali njezini zaposlenici pobunili su se protiv nje: 'Kraljica ju je odlikovala, a ona se ovako ponaša?!'
Profimedia

sažeto

Posljednjih deset godina uspjela je osvojiti modni svijet, ali njezini radnici nisu zadovoljni


Ines Madunić
22.07.2019.08:00

Victoria Beckham od pjevačice u girl bendu uspjela je postati cijenjena modna dizajnerica. Vlasnicu brenda ispočetka su mnogi ismijavali, no u deset godina uspjela je zaraditi njihovo poštovanje pa danas nitko ne propituje njezinu vještinu i znanje, koliko o modi, toliko i o biznisu.

Međutim, u posljednje vrijeme sve su glasnija šuškanja da ju njezini zaposlenici baš i ne obožavaju.

Britanka je navodno zaradila kritike jer je na vodeća mjesta u svojoj kompaniji postavila Francuze i Talijane, a ne - Britance.

 
 
 
View this post on Instagram

#VictoriaBeckhamBeauty #DreamTeam @wendyrowe @jamespecis #CleanBeauty #NotPerfect

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Jul 8, 2019 at 5:55am PDT

"Odani, radišni Britanci prilično su bijesni jer osjećaju da ih se previđa u hijerarhiji u korist arogantnih Europljana koji imaju goleme plaće", požalili su se uvijek manje ili više nacionalistički orijentirani Britanci tabloidu The Mirror.

Ističu kako nije u redu od Victorije da važne pozicije u kompaniji daje Europljanima i jer je 2017. od kraljice Elizabete II primila odlikovanje Red Britanskog carstva za postignuća u britanskoj modi.

Napominju kako je u posljednjih šest mjeseci na visoke pozicije postavila četiri Europljana, odnosno ne Britanca.

 
 
 
View this post on Instagram

Another day on set shooting for #VictoriaBeckhamBeauty, launching this fall!! Link in bio to be the first to know. #notperfect #setlife

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Jul 17, 2019 at 6:11am PDT

Tako je Francuskinja Marie de Reynies postala glavna direktorica brenda, Španjolac Pablo Sande vodi financije, a njegov je zamjenik Talijan Ralph Toledano, dok će Francuz Ezra Petronio biti umjetnički direktor kozmetičke linije koja će se lansirati do kraja godine.

Victoria, koja sa suprugom Davidom Beckhamom i četvero djece živi u Los Angelesu već više od desetljeća, o ovom se problemu, razumljivo, nije oglasila.

Velika Britanija

Victoria Beckham

Britanci

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter