Teško podnijela njezinu smrt

Poseban odnos Jelene Karleuše s majkom: Bila joj je najveća podrška, a branila ju je za vrijeme seks skandala pred svima


Ines Madunić
07.03.2019.11:00
Poseban odnos Jelene Karleuše s majkom: Bila joj je najveća podrška, a branila ju je za vrijeme seks skandala pred svima
Profimedia

sažeto

Divna Karleuša sahranjena je u Beogradu, a sve je najteže podnijela njezina kći Jelena


Ines Madunić
07.03.2019.11:00

Divnu Karleušu, radijsku voditeljicu i majku pjevačice Jelene, u srijedu su sahranili na beogradskom Novom bežanijskom groblju. Voditeljica je preminula nakon trogodišnje borbe s rakom pluća.

Prije sprovoda za nju je održana komemoracija u prostorijama Radio Beograda, gdje je godinama radila, a njezina smrt najviše je pogodila Jelenu. Folk zvijezda zabrinula je cijelu svoju obitelj i liječnike, koji su joj prepisali tablete za smirenje kako bi izdržala sprovod. Cijelo vrijeme pridržavao ju je suprug Duško Tošić. Ipak, na groblju joj je pozlilo pa su je iznijeli van. Dok su lijes s tijelom njezine majke spuštali u zemlju Jelena se bacila na njega i jecala. 

Divna i Jelena imale su jako blizak odnos. Pjevačica je uvijek govorila kako joj je majka najveća podrška.

Profimedia

Na dodjeli MAC nagrada u Beogradu u siječnju ove godine posvetila joj je nagradu koju je dobila za najbolju suradnju s Acom Lukasom za pjesmu "Bankina".

"Veliko hvala mom prijatelju Aci Lukasu za svu podršku i ljubav. Ja ovu nagradu, on se neće ljutiti, posvećujem svojoj majci", rekla je Jelena.

Divna joj je na društvenim mrežama zahvalila: "Moje najljepše, najmilije i najhrabrije. Hvala, živote moj", napisala je.

 
 
 
View this post on Instagram

Pobeda !!!!! Dobar dan ! 😘😘😘❤️❤️❤️

A post shared by Divna Karleusa (@divnakarleusa) on Jun 17, 2018 at 7:02am PDT

U tom je trenutku njezina kći bila glavna akterica seks skandala koji je potresao cijelu regiju.

Naime, nogometaš Ognjen Vranješ objavio je njihovo dopisivanje i njezine intimne fotografije i videe, a njezin je brak s Duškom Tošićem bio na rubu pucanja.

Ipak, Divna je cijelo vrijeme bila uz nju. Jelena joj je par puta i javno priznala da je njezin najveći oslonac u najtežim trenucima.

U jeku afere voditeljica je na svom Instagramu objavila fotografiju Jelen, Duška i njihove dvije kćeri te uz to napisala: "Moji najmiliji, jedini, najvažniji" te tako poručila svima da stoji uz kćer i njezinu obitelj unatoč svemu.

Kad joj je ispod jedne fotografije Jelene anonimni komentator napisao kako nije dobro odgojila svoju kćer, jednostavno mu je odbrusila: " Ja sam zadovoljna."

 
 
 
View this post on Instagram

Sa najboljim zetom ...❤️❤️❤️❤️❤️👍👏

A post shared by Divna Karleusa (@divnakarleusa) on Jan 1, 2019 at 1:42pm PST

Iako je podržavala kćer i govorila kako je Duško "najbolji zet", nije uvijek tako mislila. U jednom je realityju ipak rekla malo drugačije mišljenje - ali i pokazala da joj je jedino bitna njezina kćer.

"Znaš, Duško je švaler neviđeni. Boli me uho, samo neka je ona meni živa i zdrava", rekla je Divna.

Jelena Karleuša

sprovod

Divna Karleuša

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter