Super provod s ekipom

Ponovno kreće Party vlak - osvoji ulaznice za najluđe putovanje i vikend u Beogradu


100posto
02.10.2018.10:15
Ponovno kreće Party vlak - osvoji ulaznice za najluđe putovanje i vikend u Beogradu
Promo

sažeto

Party vlak ove godine slavi 10. rođendan, a mi ti nudimo super putovanje u Beograd za dvije osobe


100posto
02.10.2018.10:15

Još nas mjesec dana dijeli od jubilarnog 10. Party Vlaka Beograd, najpopularnijeg prijevoznog sredstva za sve one koji traže više od običnog putovanja. Turistička agencija Fun Factory organizira svoje već kultno putovanje Party Vlakom za studente i mlade, te povodom 10. godišnjice priprema jedinstveni zabavni program.

Dobitnik putovanja U Beograd Party vlakom za sebe i frenda je Boris Puce! Čestitamo!

Promo

Nudimo ti putovanje Party vlakom (prijevoz Zagreb-Beograd-Zagreb te prijevoz autobusom u Beogradu na relaciji kolodvor-smještaj-kolodvor), dva noćenja u izabranom smještaju, razgled grada s lokalnim vodičima te uslugu pratitelja grupe tijekom cijelog aranžmana. Cijelo putovanje plaćeno je za tebe i još jednu osobu, a sve što trebaš je odgovoriti na naše pitanje:

Zašto želiš osvojiti putovanje i koga bi poveo sa sobom?

Promo

Natječaj traje od 2. do 10. listopada, pravila pronađi ovdje, a prijavi se u obrascu. 

Party vlak se sastoji od osam putničkih te dva party vagona, gdje će se Fun Factory DJ Crew pobrinuti za veselu atmosferu tijekom cijelog putovanja.

Putnici imaju priliku osvojiti i glavnu titulu zvijezde u karaoke natjecanju, a za one koji se žele okušati u Alias turniru i kvizu općeg znanja pripremite timove i neka najbolji pobijedi. Ukoliko ste došli upoznati srodnu dušu Fun Factory priprema zanimljivo kružno upoznavanje, popularnijeg naziva speed dating.

Promo

Za lagano opuštanje u vlaku, animatori su pripremili chill'n'read storytelling gdje ćete imati priliku uživati u literaturi i nešto mirnijoj atmosferi.

PRIJAVE za karaoke, turnir u Aliasu, kviz općeg znanja i speed date na: [email protected]ry.hr

Termin putovanja je 19. do 21. listopada s polaskom iz Zagreba u petak ujutro i povratkom u nedjelju navečer. Organiziran je prijevoz do Zagreba iz Ljubljane, Rijeke i Pule, a očekuje se preko 600 putnika iz cijele Hrvatske.

Promo

Po dolasku u Beograd, organiziran je spektakularan doček s trubačima, a detaljan program i plan puta pogledajte na funfactory.hr!

Ostvari POPUST od čak 100kn!

Prilikom online prijave upiši u napomenu 100% i bit će ti odobreno 100 kn popusta!

nagradni natječaj

party vlak

newsletter

Prijavite se na Newsletter