Glazbenik o najtežim trenucima

'Ponekad nisam jeo i po nekoliko dana, patio sam od tjeskobe, a od muškaraca se to ne očekuje'


Mirjana Filipović
20.03.2017.07:30
'Ponekad nisam jeo i po nekoliko dana, patio sam od tjeskobe, a od muškaraca se to ne očekuje'
Reuters

sažeto

Dok su mnogi smatrali da je tijekom boravka u One Directionu uživao u pažnji fanova i medija, Zayn Malik priznao je da je u to vrijeme patio od tjeskobe i poremećaja u prehrani


Mirjana Filipović
20.03.2017.07:30

Prošle su gotovo dvije godine otkako je Zayn Malik napustio One Direction.

- Život s bendom One Direction omogućio mi je više nego što sam ikada mogao zamisliti. No poslije pet godina, osjećam da mi je pravo vrijeme za napustiti bend - rekao je tada i obožavateljima poručio da mu je žao ako ih je iznevjerio.

Dodao je da je boravkom u bendu dobio četiri prijatelja za cijeli život, ali da se on zaželio privatnosti.

 

A post shared by Zayn Malik (@zayn) on Mar 17, 2017 at 6:36pm PDT

Od tada o svojoj odluci nije puno pričao, a sada se u iskrenom intervjuu za The Sunday Times Style časopis ipak prisjetio tog razdoblja. Dok su mnogi smatrali da uživa u trenucima najveće slave, Zayn je priznao da je u to vrijeme patio od tjeskobe i poremećaja u prehrani.

- Kad se žene suočavaju s tim problemom onda je to normalno, no društvo to ne očekuje od jednog muškarca što je za mene potpuno ludo. svi smo mi ljudi i često se bojim priznati svoje poteškoće. Muškarce se nekad učilo da budu muževni, ali čini mi se da je s vremenom izražavanje emocija ipak prihvaćeno - govori Zayn.

 

@theststyle #zaynxstyle

A post shared by Zayn Malik (@zayn) on Mar 17, 2017 at 1:00am PDT

Prošle je godine u autobiografiji otkrio da je patio od poremećaja u prehrani. Ponekad nije je i nekoliko dana zaredom. Danas kaže da je tada na taj način vršio kontrolu nad svojim životom.

- Svako područje mog života tada je bilo pod posebnim režimom i kontrolom, kao i prehrana. Došli bi negdje i ja bih rekao 'ne, ja to ne jedem' - priča Zayn.

Zayn, koji je trenutačno u vezi s modelom gigi Hadid, borio se i s anksioznosti zbog čega je izbjegao nekoliko javnih nastupa.

 

A post shared by Zayn Malik (@zayn) on Dec 17, 2016 at 2:34pm PST

Prošle godine u lipnju otkazao je svoj nastup u Londonu samo dva sata prije zbog spomenutog problema. Otkako je napustio One Direction Zayn je objavio album 'Mind of Mine', a singl 'Pillowtalk' zauzeo je prvo mjesto u čak 68 zemalja. Njegov drugi album trebao bi izaći ove godine.

Zayn Malik

One Direction

poremećaj u prehrani

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter