Avril se vraća

'Pomirila sam se s tim da ću umrijeti, ali glazba mi je pomogla da preživim najgore godine života'


Ines Madunić
09.09.2018.17:55
'Pomirila sam se s tim da ću umrijeti, ali glazba mi je pomogla da preživim najgore godine života'
Profimedia

sažeto

Kanadska pjevačica uskoro će objaviti novi singl i album nakon pet godina


Ines Madunić
09.09.2018.17:55

Avril Lavigne postala je poznata nakon svojih pop rock hitova "Complicated" i "Sk8 Boi", ali već pet godina nismo čuli nikakvu novu glazbu od nje.

Kanadska pjevačica sad se konačno vraća na scenu, i to nakon što se borila s lajmskom bolesti. Povodom izlaska novog albuma i prvog singla "Head Above Water" napisala je pismo svojim fanovima u kojima se otvorila oko bolesti i svih borbi koje je doživjela.

"Ovo je prva pjesma koju sam napisala u krevetu tijekom jednog od najstrašnijih trenutaka u mom životu. Pomirila sam se s tim da ću umrijeti, osjećala sam da mi se tijelo gasi. Kao da se utapam, tonem i samo se trebam gurnuti gore da uhvatim zraka", napisala je Avril. Dodala je kako jedva čeka ponovno stati na pozornicu, no mora paziti na zdravlje, ali i da je jako ponosna što je uspjela snimiti album.

"Pet godina prošlo je otkad sam objavila posljednji album. Provela sma posljednjih nekoliko godina doma, boreći se s lajmskom bolesti. To su bile najgore godine mog života jer sam prošla kroz fizičke i emocionalne borbe. Uspjela sam pretvoriti sve to u glazbu na koju sam ponosna. Pisala sam pjesme na svom krevetu i kauču i sve predstavljaju moja iskustva", napisala je.

U međuvremenu se razvela od frontmena Nickelbacka Chada Kroegera, a sad kad je uspjela ozdraviti osnovala je fondaciju koja će pomagati oboljelima od lajmske bolesti.

Njezin prvi singl bit će objavljen 19. rujna.

pjevačica

novi album

Avril Lavigne

lajmska bolest

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter