Prijavi se na super natječaj

Poklanjamo deset vaučera za Escape Room Arenu i kino ulaznice za istoimeni film!


100posto
06.02.2019.16:00
Poklanjamo deset vaučera za Escape Room Arenu i kino ulaznice za istoimeni film!
Screenshot

sažeto

Želiš pogledati novi film "Escape Room" ili odvesti ekipu na avanturu u najveći escape room u Hrvatskoj? Imamo pravu stvar za tebe, prijavi se na naš newsletter!


100posto
06.02.2019.16:00

Što se dogodi kada društvena igra postane stvarna borba za život? Upravo to dogodilo se šestorici igrača u filmu "Escape Room" koji su, zaigravši ovu misterioznu igru, ni ne znajući zaigrali na život ili smrt. 

Za osvajanje nagrade kliknite ovdje i prijavite se na 100posto newsletter!

Popularna igra koju su zaigrali igrači diljem cijelog svijeta vrlo brzo postala je svojevrsni fenomen.

Radi se o društvenoj igri koja gotovo bez iznimke od igrača zahtijeva timski rad i komunikaciju. Od igrača se očekuje da u suradnji s cijelim timom riješe niz različitih zadataka i zaključane mozgalice; dekodiraju zagonetke, lokote i šifre kako bi se unutar zadanog vremena uspješno obavila zadana misija koja omogućuje bijeg iz sobe.

Film "Escape Room" odvija se u jednoj takvoj sobi, ali pod potpuno drukčijim uvjetima i ovaj put ne radi se o bezazlenoj igri nego o stvarnoj životnoj opasnosti.

U hrvatskim se kinima počinje se prikazivati 7. veljače, a mi vam donosimo super natječaj!

.

Prijavite se za 100posto newsletter do nedjelje, 10. veljače do 00:00 sati i možete osvojiti 10 x vaučera za Escape Room Arena - najveći escape room u Hrvatskoj - ili 10 x ulaznica za istoimeni film. 

Dobitnici nagrada su: 

Matija Repar, Zagreb

Danijel Smolčić, Zagreb

Sonja Šparica, Zagreb

Tomislav Krištofić, Brdovec

Ivana Mioč, Velika Kosnica

Milena Rakas, Zagreb

Sanja Kušter, Zagreb

Mihaela Milardić, Zagreb

Ana Martić, Zagreb

Gloria Makar, Zagreb

Čestitamo svim dobitnicima!

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER OVDJE .

Escape Room Arena najveći je escape room u Hrvatskoj! Birajte između 5 tematskih soba - Mind Crime, The Office of John Monroe, The Secret Agent Room, The Lab of dr. Lev Pasted i The Museum Robbery! Mislite da ste snalažljivi? Provjerite koliko - posjetite nas na Zagrebačkom Velesajmu, paviljon 35.

Promo

Povodom dolaska istoimenog filma u hrvatska kina, Escape Room Arena vas časti popustom od 100 kuna na sve igre! Prilikom rezervacije termina na www.escape-arena.com upišite promo kod FILM i izvucite se s popustom od 100 kuna koji vrijedi za igre realizirane do 31. ožujka 2019.! Popust se ne može kombinirati ni zbrajati sa ostalim popustima i promocijama u Escape Room Areni.

Promo

U filmu "Escape Room" stidljiva učenica fizike Zoey, buntovni Ben, mladi trgovac Jason, ratna veteranka Amanda, bivši rudar Mike i Escape Room zaljubljenik Danny dobivaju na poklon posebnu kutiju-slagalicu koja im, nakon što ju slože, otkriva trag koji ih vodi u Escape Room gdje imaju priliku osvojiti 10.000 dolara ako uspješno riješe sve zagonetke. No kada Ben pokuša izaći iz sobe kako bi napravio pauzu, shvati da su vrata zaključana i da je igra već počela. Sada šest stranaca mora zajedničkim snagama i vještinama povezati sve kockice i riješiti nikad opasniji Escape room.

Screenshot

Hoće li naši igrači uspjeti riješiti sve zagonetke i uspješno izaći iz sobe ili će im ova igra biti zadnja koju će zaigrati u životu? Uđite u igru i otkrijte tamnu istinu koja povezuje sve igrače.

KLIKNITE OVDJE I PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER!

nagradni natječaj

Escape room

100posto newsletter

newsletter

Prijavite se na Newsletter