Ma, nema na čemu

Podsjetite se kako Christian Bale izgleda bez majice u šest različitih filmova


Ines Madunić
14.09.2017.08:30
Podsjetite se kako Christian Bale izgleda bez majice u šest različitih filmova
Profimedia

sažeto

Engleski glumac totalno je drugi tip u svakom filmu


Ines Madunić
14.09.2017.08:30

Kad je između uloga, jedan je od najzgodnijih tipova u Hollywoodu. A kad je usred snimanja filma, može biti savršeno istreniran ili potpuno zapušten. Kako god, Christian Bale (43) jedan je od najboljih glumaca svoje generacije, a mi vam donosimo pet njegovih najdrastičnijih transformacija dosad - i to sve bez majice.

1. Američki psiho (2000.)

Profimedia

Za ulogu Patricka Batemana Bale se potpuno posvetio teretani kako bi imao savršeno isklesano tijelo - iznimno važno za tog lika. U teretani je bio svaki dan, a išao je redovito i u solarij (baš kao i Bateman) kako bi izgledao besprijekorno. U više scena u filmu vidimo da mu je to i uspjelo.

2. Vladavina vatre (2002.)

Profimedia

Za postapokaliptični film u kojem je glumio s Matthewom McConaugheyjem Bale je malo 'smirio' s tjelovježbom kako bi dobio prirodniji, ali još uvijek nabildani izgled. Moramo priznati da mu ovo i najbolje stoji.

3. The Machinist (2004.)

Profimedia

Jedna od najnevjerojatnijih transformacija na filmu uopće. Christian Bale prije početka snimanja imao je oko 80 kilograma, a u scenariju je bilo predviđeno da lik kojeg glumi izgubi 40 kilograma. Međutim, scenarist je pogriješio te nije uzeo u obzir Baleovu visinu i težinu, nego svoju. Bale je pao na tek 55 kilograma i htio je nastaviti gubiti težinu, ali producenti su ga zaustavili. Kako bi skinuo kile, na dan je mjesecima jeo po jednu jabuku i konzervu tune.

4. Batman: Početak (2005.)

Profimedia

Od 55 kilograma pa do skoro 100, i to čistih mišića. Christian Bale jedan je od najboljih Batmana ikad, a njegova transformacija u nabildanog superheroja bila je prilično drastična nakon "Machinista". U prvom dijelu trilogije o Batmanu sve nas je oduševio, pogotovo scenama u kojima vježba. Bez majice, naravno.

5. American Hustle (2013.)

Profimedia

Od nabildanog heroja do bucmastog antiheroja - u "American Hustle" Bale je imao više od 100 kilograma, ali bez ijednog mišića. Da bi se udebljao jeo je sve što bi mu došlo pod ruku - od krafni, cheeseburgera i drugog junk fooda. Dobio je 20 kilograma i, kako sam kaže, izgledao je kao Djed Mraz. Nije njegovo najbolje izdanje, ali odglumio je savršeno.

star vibes

glumac

christian bale

uloge

transformacije

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter