Ljubavna priča: Ivana i Andrija Vrdoljak

Počelo je burno, ali nerazdvojni su već više od 25 godina: 'Ona je idealna žena, hrabra je i jako je volim'


Ines Madunić
16.06.2019.12:00
Počelo je burno, ali nerazdvojni su već više od 25 godina: 'Ona je idealna žena, hrabra je i jako je volim'
Neja Markičević/Cropix

sažeto

Pjevačica i producent zavoljeli su se sredinom devedesetih i danas su u sretnom braku


Ines Madunić
16.06.2019.12:00

Ivana Vrdoljak Vanna već je 30 godina prepoznata kao jedna od najboljih pjevačica na našoj estradi. Iako ne objavljuje i ne nastupa tako često u posljednjih desetak godina, praktički svaka njezina pjesma postane radijski hit, a cijene je i vole svi kolege, što na našoj sceni i nije tako često.

Osim što je posvećena glazbi, Vanna uvijek kaže da joj je obitelj na prvom mjestu. Sa suprugom Andrijom, s kojim je u braku od 1998. godine i s kojim ima kćer i sina, upoznala se sredinom devedesetih.

Nina Đurđević/Cropix

Njihov je susret očito bio fatalan jer tadašnja pjevačica E.T.-a, tada još Ivana Ranilović, odmah je ušla u vezu s producentom i redateljem. No, problem je bio što je Vrdoljak u to vrijeme bio u braku s profesoricom engleskog jezika Majom Breitenfeld te je s njom imao dvoje djece.

Ipak, Vanna i Andrija počeli su vezu i to je trajalo u tajnosti neko vrijeme. No, sve se doznalo 1996. godine, kad je paparazzo snimio njih dvoje u obilasku gradilišta kuće na Gornjem Prekrižju. Kad je vidio fotografa, iznervirani Vrdoljak poslao je čuvara gradilišta da istuče fotografa. No, fotografije su ipak izašle, Vrdoljak se fotografu ispričao, a uskoro i razveo.

Vjenčali su se 1998. godine, a godinu prije ona je rodila sina Luku. Imaju i kćer Janu, koja je rođena 2001. godine. Dok je bila trudna s njom, Vanna je pobijedila na Dori i predstavljala Hrvatsku na Euroviziji u Kopenhagenu, gdje je osvojila 10. mjesto s pjesmom "Strings Of My Heart".

Damjan Tadić/Cropix

Iako je veza krenula burno, danas se čini kao da su Vanna i Andrija jednako zaljubljeni jedno u drugo kao na početku. Gradom se često šetaju držeći se za ruke, a i poslovno su surađivali.

"Ona je idealna žena. U svemu smo partneri. Ako imam najboljeg prijatelja, to je ona. Vrlo je hrabra, uporna i zna što hoće. Odlična je majka, drži nas na okupu kao ključna osoba u obitelji. Jako je volim, ona je žena mog života", rekao je jednom prilikom Andrija za suprugu.

"Ja sam vrlo posvećena svojoj obitelji, ali znam da ne bih mogla bez bavljenja glazbom i to smo davno ustanovili. Jedno vrijeme mi se činilo da sam stroga, ali mislim kako sam si to samo umislila. Ma ni pse nisam uspjela dresirati. Svaki normalan roditelj radi najbolje što zna i morate vjerovati kako ste odgojili kvalitetne ljude koji neće započinjati ratove, krasti i varati, mučiti životinje ili imati glupe predrasude, kako neće vrijeđati druge ljude zbog vlastite nesigurnosti, neznanja, obijesti ili dosade. To mi je uspjelo", rekla je o obitelji Vanna.

Ronald Goršić/Cropix

Iako je veza krenula burno, danas je cijela obitelj u dobrim odnosima s Andrijinom djecom iz prvog braka. Njegova kći Dora rodila je prvo dijete prije tri i pol godine.

"Beba više nije beba nego neodoljiva djevojčica i gušt je gledati mog Andru, koji nema niti jedno fizičko obilježje djeda, koliko uživa s njom. Taj ciklus života kojem svjedočimo je nevjerojatan i mogu jedino osjećati ponos i zahvalnost da sam u svemu tome i ja jedan dio", izjavila je za Gloriju Vanna.

ljubavna priča

Vanna

Andrija Vrdoljak

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter