Istraga ide sve dublje

Počela saslušanja zbog afere prostitucija: 'Sve sam radila dobrovoljno, mogla sam birati klijente i dobivala sam većinu zarade'


100posto
13.06.2019.11:00
Počela saslušanja zbog afere prostitucija: 'Sve sam radila dobrovoljno, mogla sam birati klijente i dobivala sam većinu zarade'
Instagram

sažeto

Afera elitna prostitucija ušla je u fazu istrage pa su starlete počele stizati u državno tužiteljstvo u Beogradu


100posto
13.06.2019.11:00

Dva mjeseca nakon što je Mihajlo Maksimović uhićen, njegove navodne zaposlenice počele su se odazivati na poziv državnog tužiteljstva gdje posljednjih dana daju izjave vezane uz sumnje da su se bavile najstarijim zanatom.

Među posljednjima na saslušanju je bila Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, koju se dovodi u vezu s Maksimovićem.

"Mihajla poznajem nekoliko godina. Upoznali smo se slučajno, preko zajedničkih prijatelja u jednom beogradskom klubu", rekla je Mimi, ali i demantirala da je radila za njega.
S obzirom na to da je prije privođena zbog prostitucije, a trenutno nema zaposlenje, tužitelje je zanimalo kako živi, odnosno čime se bavi.

"Moji roditelji imaju ribarnicu u Jagodini, kao i nekoliko lokala", izjavila je.

Tužiteljstvo će čekati Sanju Stanković za izjavu dok ne izađe iz reality showa "Zadruga", a uskoro bi na saslušanje trebala i Playboy zečica Božana Vujinović.

Nekoliko djevojaka koje nisu poznate javnosti također su dale izjave, a neke su i priznale da ih je Maksimović podvodio.

 
 
 
View this post on Instagram

Mačke borbene nezamenjive👍😘 😁 Srećan rodjendan @sretennnn @__a.n.d.r.i.j.a.n.a__ 🎁🎊🎉

A post shared by Mimi oro Milica (@mimi_oro_milica) on May 18, 2019 at 3:11am PDT

"Mihajla sam upoznala preko prijatelja. Trebao mi je novac pa sam se odlučila baviti prostitucijom. On je dogovarao klijente i određivao cijenu, od koje je meni išlo 70, a njemu 30 posto. Sve sam radila dobrovoljno. Mogla sam birati broj klijenata, mogla sam ih odbiti i nikakve sankcije nisam snosila. Uvijek sam mogla uzeti slobodne dane ako sam bila bolesna ili kad sam htjela biti s dečkom. Dogovor je bio da nemam klijente osim onih preko Mihajla", rekla je djevojka.

Inače, Maksimović je bio prilično detaljan u vođenju posla pa je policija u njegovom kompjuteru pronašla tablice s imenima klijenata, ali i svih djevojaka koje su za njega radile. Bilo ih je dvadesetak, dok je popis klijenata duži, oko 300 muškaraca.

"Postoji katalog djevojaka sa svim njihovim karakteristikama. Slao ih je na sastanke s klijentima i u inozemstvo, kao i u Srbiji. U dokumentima koje su vodili Maksimović i njegov brat Dušan Milenković navode se putovanja, hoteli u kojima su se sastajali, a veliki šok za istražitelje bio je popis klijenata koji su plaćali starlete, manekenke, stilistice i druge poznate dame. Na dugom popisu je i jedan dobro poznati političar koji je u vlasti već više od desetljeća, košarkaš koji je završio karijeru, ali je i dalje medijski aktivan, a ima i nogometaša, pilota i kriminalaca", rekli su dobro obaviješteni izvori za Alo.

prostitucija

Mihajlo Maksimović

Mimi Oro

newsletter

Prijavite se na Newsletter