Heroj prve sezone

Pobjegao je iz 'Big Brothera' uz Dinamovu himnu, a kasnije punio stupce skandaloznim ponašanjem! Mir je pronašao uz Danijelu koju smatra poslanom od Boga!


100posto
15.09.2019.10:55
Pobjegao je iz 'Big Brothera' uz Dinamovu himnu, a kasnije punio stupce skandaloznim ponašanjem! Mir je pronašao uz Danijelu koju smatra poslanom od Boga!
Foto: Screenshot/Biljana Gaurina/CROPIX

sažeto

Krešo Jengić sretan je već dugi niz godina uz svoju Danijelu, koju smatra blagoslovom poslanim od Boga


100posto
15.09.2019.10:55

'Svašta bi napisao, ali znam da ste već prestali čitati i ovo malo što sam napisao, zašto da vas tlačim... Neka uživa tko može, a tko nema nikog i sam je doma i misli si: 'Zašto ja nisam na skijanju, na nekoj pješčanoj plaži pijem koktele s ekipom... Tim ljudima koji su velika većina dobri ljudi, kažem: 'Nemojte se bedirati i nemojte biti jalni... Možda vas baš sutra čeka nešto lijepo... Vjerujte meni, govorim iz prve ruke... Svim dobrim ljudima želim sve najbolje u Novoj godini! Pardon, ali za kraj moram nešto još reći, zašto ja ne razmišljam o sreći... I koliko imam para i kako ću bez svega toga... Jer netko gore dao mi je ljubav... Siguran sam od Boga! Danijela, ljubavi, hvala ti što si još tu', posvetio je za kraj 2018. godine najpoznatiji stanar prve sezone Big Brothera Krešo Jengić.

Zaručnica mu je danas centar svijeta

Ostao je zapamćen kao kada je prije 15 godina napustio kuću tako što je skočio preko ograde, a sve praćen Dinamovom himnom. Ravno iz showa otišao je na utakmicu Hrvatska - Bugarska. Igrale su se kvalifikacije za Svjetsko, a Jengić to nije mogao propustiti. I danas voli nogomet.

Turbulentan period Kreši je uslijedio nakon napuštanja showa, a danas to isto ne bi ponovio, u show više ne bi ulazio. Već 20-ak godina radi u administraciji jedne zagrebačke bolnice, uživa već dugi niz godina u vezi sa svojom zaručnicom Danijelom i živi mirno. Prestao je i izlaziti. Iako se pričalo o tome da je bio ovisnik i da se liječio u Španjolskoj, Krešo tvrdi da nikada nije zaglibio u ovisnosti niti se liječio u komuni.

big brother

krešo jengić

newsletter

Prijavite se na Newsletter