Sjećate se Ruže?

Pobjednica druge sezone 'The Voicea' zabljesnula je, a onda nestala sa scene. Obilježila je sezonu jakim vokalom i filmskom životnom pričom


Barbara Marinović
25.04.2019.11:00
Pobjednica druge sezone 'The Voicea' zabljesnula je, a onda nestala sa scene. Obilježila je sezonu jakim vokalom i filmskom životnom pričom
Screenshot: Instagram

sažeto

Ruža Janjić iz Odžaka bila je pobjednica druge sezone showa 'The Voice'


Barbara Marinović
25.04.2019.11:00

Tri godine su prošle otkako je talentirana Ruža Janjiš uzela pobjedu u drugoj sezoni showa 'The Voice'. Tijekom showa gledateljima je pokazala svoj izniman glas i simpatičnu osobnost pa njezina pobjeda nije bila nikakvo iznenađenje. Iako joj je show otvorio neke mogućnosti, Ruža protekle tri godine nije provela u posebnoj medijskoj pozornosti.

Na službenoj Facebook stranici prati je nešto manje od pet tisuća ljudi, a posljednje što im je prezentirala bio je hit iz 2017. godine pod nazivom 'Ne staješ'. Na YouTubeu je krajem 2017. predstavila svoju verziju 'Tihe noći', a tijekom 2018. nije objavljivala ništa. Ne znači to da se Ruža prestala baviti glazbom, gaže i dalje odrađuje. Šteta bi bila da zapusti svoj talent, zaista je djevojka velikih vokalnih mogućnosti.

Sjećaju se svi, usto, njezine skromnosti i filmske životne priče. Svoju biološku majku, naime, nikad nije upoznala, a bez svoje mame koja ju je odgojila, ostala je u djetinjstvu. Otad su se za Ružu i njezinog brata Marka brinuli otac te baka. Nakon što im je od infarkta preminuo i otac, u potpunosti je baka preuzela brigu o Ruži i Marku.

Ratna zbivanja poremetila su djetinjstvo mlade pjevačice, obitelj se tada iz Odžaka u BiH preselila u Sloveniju, kasnije u Hrvatsku. U Osijeku, gdje i danas živi, Ruža je završila slučajno. Naime, studirala je na Prehrambeno-tehničkom fakultetu te tamo ostala živjeti. Često boravi i u Grazu, gdje joj, kako je govorila tijekom natjecanja, živi dugogodišnji dečko.

The Voice

ruža janjić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter