Izgledaju kao 'Barbie i Ken'

Plenković i Kolinda opako su se 'bacili' na mršavljenje pa se fino stesali! Možda je predsjednica premijeru preporučila liposukcijsku dijetu?


100posto
22.11.2018.14:00
Plenković i Kolinda opako su se 'bacili' na mršavljenje pa se fino stesali! Možda je predsjednica premijeru preporučila liposukcijsku dijetu?
Foto: Goran Mehkek / CROPIX

sažeto

Portali su se raspisali zadnjih tjedana o dijeti predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, ali i Andreja Plenkovića, koji je znatno smršavio


100posto
22.11.2018.14:00

Ken i Barbie su se dali u politiku? Ako imate takvu asocijaciju, ništa čudno, no to ipak nisu popularne lutke, već premijer Andrej Plenković i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Sjedili su jučer jedno pored drugog na dodjeli Zlatne kune, nagrade koja se dodjeljuje najboljim hrvatskim poduzetnicima i firmama.

Sjajno raspoloženi, fino stilizirani, pokazali su oboje da su zadnje vrijeme uložili truda da bi skinuli viškove. Stresni poslovni tempo ne dopušta im da uvijek paze čime se hrane, no kad su shvatili da su pretjerali - Grabar Kitarović i Plenković su se uhvatili posla!

Portali su se zadnjih tjedana raspisali o pozamašnoj količini kilograma koju je Plenković skinuo, i zaista jest. Dovoljno je samo pogledati fotografije prije ljeta i sada, kada je stigla jesen. Dok vani lagano pada lišće, padaju i Plenkovićevi kilogrami, a nešto mršavija pojava mu, jasno, i puno bolje stoji.

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

O dijeti predsjednice Kolinde Grabar Kitarović zna se nešto više. Stesala je liniju do ideala, svi kostimi i haljine elegantnije joj pristaju, a sve može zahvaliti liposukcijskoj dijeti. Za Gloriju je ispričala kako se tog režima prehrane pridržavala četiri mjeseca, a on se sastoji zapravo od laganije mediteranske kuhinje. Išla je tako predsjednica putevima i nekih filmskih diva, takvu dijetu sebi su priuštile svojedobno i Jennifer Aniston, Monica Bellucci, Penelope Cruz... Možda je baš takav tip dijete Kolinda Plenkoviću i preporučila. U svakom slučaju - funkcionira!

Mjesecima već svi hvale Kolindin izgled i pojavnost, nedavno ju je pohvalila i poznata beogradska pjevačica Jelena Karleuša, rekavši da je hrvatska predsjednica lijepa žena kojoj sve što odjene - jako dobro i pristaje.

Pridružio joj se sada i Plenković pa nam sada politički vrh vizualno stoji dobro.

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Andrej Plenković

Kolinda Grabar Kitarović

liposukcijska dijeta

newsletter

Prijavite se na Newsletter