Izvadili veliku pošast devedesetih iz sebe

Platili su do dvije tisuće eura za operaciju i uspjeli se vratiti u normalu! Odluke iz mladosti skupo su zažalili


100posto
07.07.2019.12:00
Platili su do dvije tisuće eura za operaciju i uspjeli se vratiti u normalu! Odluke iz mladosti skupo su zažalili
Foto: Instagram/Dragan Matić/CROPIX

sažeto

Mnoge su djevojke tijekom devedesetih stavljale silikone u svoje usnice, a onda su ih godinama kasnije i izvadile


100posto
07.07.2019.12:00

Mlada dizajnerica i pjevačica Marina Visković posljednja je u nizu onih koji su se priklonili trendu prirodnijeg izgleda. Naime, podvrgnula se Beograđanka kirurškom zahvatu tijekom kojeg su joj izvađeni silikoni iz usana. Zahvat je, pišu tamošnji mediji, koštao dvije tisuće eura i trajao je manje od sat vremena. Novim izgledom pohvalila se u javnosti, jako je zadovoljna svojim prirodnim usnicama. Mladim djevojkama savjetovala je da ne pretjeruju i ne rade nepotrebne korekcije na sebi jer bi se jednog dana mogle pokajati.

 
 
 
View this post on Instagram

💐

A post shared by Marina Viskovic👼 (@marina_viskovic_official) on Jun 23, 2019 at 6:10am PDT

Kristina i Neven izvadili silikone iz usana

I zaista, mnoge se cure nakon nekog vremena pitaju što im je to sve trebalo. Kristina Bradač davnih je dana povećala usnice silikonom, a sada broji već više od osam godina otkako ih je i izvadila. Podvrgnula se zahvatu kojim je nepotrebne dodatke iz usana izvadila. Željela je izgledati prirodnije, a budući da na sebi nije radila ništa doli usana, to je i postigla.

Tomislav Valent i Maja Danica Pečanić

U tom je periodu usnice smanjio i Neven Ciganović. Ostavio je dio, no usta je skoro duplo smanjio jer mu je to estetski bilo prihvatljivije. Maja Šuput poigravala se s manje diskutabilnim hijaluronom, a kad se on istopio, odlučila je ne nastavljati s bujanjem usnica.

Profimedia

Banfić i Morić odluku zažalile

Pjevačica Ivana Banfić o silikonima je progovorila svojedobno za Gloriju. Naime, ona je svoje grudi operirala u mladosti. Kasnije se podvrgla operaciji jer su silikoni počeli raditi određene probleme. Pojavili su se bolovi i kvržice pa se Ivana morala nekako pobrinuti za vlastito zdravlje. Dvoumila se da li da ugradi nove implantante ili ne, no na kraju je zaključila da je to za nju najbolja opcija i zamijenila stare - novim silikonima. Dodala je ipak da se na to danas - nikad ne bi odlučila.

Foto: CROPIX

Nina Morić svojedobno je zažalila što je usnice povećavala, svjesna je i sama da je pretjerala i slijedila trend koji je devedesetih mnoge lijepe i mlade žene uvjerio da usta moraju biti nakaradno puna.

Tom Dubravec/Cropix

Maja Šuput

Nina Moric

Ivana Banfić

neven Ciganović

marina visković

newsletter

Prijavite se na Newsletter