Preljubi koji su tresli estradu

Pjevačica progovorila o varanju! Tijekom godina medijske stupce zbog bračne nevjere punili su mnogi, pa i Tuđmanov sin, a najveći rat za očinstvo još se vodi


100posto
07.02.2019.17:10
Pjevačica progovorila o varanju! Tijekom godina medijske stupce zbog bračne nevjere punili su mnogi, pa i Tuđmanov sin, a najveći rat za očinstvo još se vodi
Foto: CROPIX

sažeto

Bivša navodna ljubavnica Miroslava Ilića i dalje je na sudu, a za medije je ovih dana otkrila da se procesu bliži kraj te da će dokazati da je Ilić otac njenog sina


100posto
07.02.2019.17:10

Muškarcima koji varaju svoje supruge s mlađim ženama Lepa Brena prezire, i to se ni ne trudi sakriti. Žena koja je na Balkanu utjelovljenje estradnih snova koje mnogi snuju na svom je Instagramu tako oštro i kratko progovorila o preljubima. 'Poruka svim muškarcima: Čuvajte svoje stare koke, jer piletina je puna salmonele'. Štemerski je tako Brena komentirala frajere koji su nevjerni. Poznati su i njezini stavovi o bračnoj nevjeri. Najmanji je tu problem, pričala je Brena svojedobno za Blic, seksualni čin. 'Uvijek sam govorila da je seks danas toliko jedna devalvirana priča i roba koja se prodaje vrlo jeftino. Tako da nije za mene prevara ona koja je seksualna nego je prevara kada te netko izda kao čovjeka, kada netko izda svoju obitlej', pričala je pjevačica.

Estrada s ovih prostora puna je primjera preljuba koji su drmali medijske prostore tijekom svoje kulminacije. Neke su se priče saznale godinama i desetljećima nakon što su se dogodile, a druge su vrlo brzo i otvoreno postale javne te su se i tako i završile. Ništa ne potiče na niske strasti kao bračni odnosi, varanje i izdaje, pa to objašnjava brojne naslovnice na kojima su akteri istih završavali. Svaka roba nađe kupca, pa tako i ta - najjeftinija.

Akterima nije uvijek lako, preljuba je bilo i pred kamerama

Nije uvijek bilo lako akterima koji su se nalazili usred privatne i javne drame. Recentni primjer iz susjedstva svakako je onaj Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa, naravno, pod uvjetom da je cijela priča istinita. Jelena negira bračnu nevjeru i tvrdi da joj je sve namontirano. Osim toga, cijele su se prošle godine susjedi bavili javnim preljubom u realityju. Pjevač Slobodan Radanović tako je varao svoju suprugu Kiju Kockar s blogericom Lunom Đogani, kćerkom iz tamošnje estradne obitelji. Reality je oborio sve rekorde gledanosti, a prevarena žena uzela je pobjedu te se u konačnici proslavila i sama postala pjevačica. Dobar je to primjer kapitalizacije tuđe nevjere. Prije njih, bili su i Nemeš i Marijana. Što se realityja tiče. No sve su to sitne priče u odnosu na ono što se događalo nekad.

Ivo Ravlic / CROPIX

Miroslav Ilić još uvijek je na sudu

Upravo Lepa Brena bila je jedna od akterica preljuba koji je nedavno drmao estradu. Naime, glazbenik Miroslav Ilić našao se na meti medija kada je njegova navodna nekadašnja ljubavnica Mirjana izašla u javnost rekavši da su prije više od 30 godina imali strasnu aferu i da je iz iste rođen sin. Budući da ga Ilić nije priznao, 2015. se iz Amerike Mirjana vratila u Beograd kako bi izgonila DNK analizu i omogućila svom sinu da upozna oca. Godinama je trajala drama, a lijepa Mirjana na kraju je sredinom prošle godine s Ilićem završila na sudu. Borba još traje, no najnovije informacije govore da bi se slučaj ubrzo morao završiti. Mirjana je na svom Facebooku o tome obavijestila javnost. Uskoro bi njezin sin mogao konačno dobiti oca. Od svojih tvrdnji ne odustaje. U borbi za njezinu istinu podršku joj je dala upravo Lepa Brena, a zbog toga se i posvađala svojedobno s kolegom Ilićem, koji joj je to zamjerio.

Goran nije bježao od odgovornosti

U hrvatskoj javnosti također je bilo slučajeva koji su intrigirali. Među najpoznatijima jest onaj glumca Gorana Višnjića. U dugogodišnjem je stabilnom braku s Evom Vrdoljak, no na naslovnicama medija našli su se kada je u javnost izašla Šibenčanka Mirela Rupić. Vodio se pravi medijski rat, a Mirela i Goran našli se i na sudu. Višnjić nije dopustio doduše, da to sve utječe na njegov brak pa je s Evom ostao u braku, a kasnije su dobili još dvoje djece. Kako ovih dana svjedoče fotografije i mediji, Goran je u sjajnim odnosima sa svojom kćerkom te uredno izvršava sve obaveze prema njoj - financijske i emotivne. Jedini je to ispravan način.

Instagram

Grdović je sve brzo rješio

Ni Mladen Grdović nije bježao od odgovornosti. Zadarski grdelin nevjeran je bio svojoj supruzi Brankici, no ona mu je sve oprostila i prihvatila njegovu kćerku. Priča se da Brankica djevojku voli kao da je njezino dijete. Grdović je ponosan na nju, ali i na to kako je cijela situacija ispala. Kada je u javnost isplivala njegova afera, djelovalo je da bi moglo biti drugačije, no ubrzo je Mladen pokazao da nema namjeru mjesecima biti zvijezda tabloida.

JADRAN BABIC / CROPIX

Amulić negirao očinstvo nad BB zvijezdom

Utvrđivanju očinstva podvrgao se davnih dana pjevač Ivo Amulić. Julijana Bešker tužila ga je prije 30 godina da je nekadašnja BB zvijezda Ornela, Ivina kći. Ornela Bešker Amulić nosi i očevo prezime. No, cijelo vrijeme njezinog odrastanja Ivo tvrdi da mu Ornela nije kćerka. Njezina majka kasnije je tvrdila da je od njega tražila i alimentaciju, no on je navodno sve ignorirao.

Foto: CROPIX

Stjepanu supruga oprostila

Mlađi sin pokojnog predsjednika Tuđmana, Stjepan, također je sačuvao brak unatoč aferi koju je imao, i zbog koje je završio na sudu. Supruga Snježana oprostila mu je sve. Medije je svojedobno potresala priča o njegovoj aferi s dizajnericom Antonijom, s kojom je dobio i sina. Na sudu ga je tužila za neplaćanje alimentacije, a u tome je u konačnici uspjela. Veliku ulogu u priznavanju navodno je imala gospođa Ankica, Stjepanova majka, koja je htjela da se sve završi onako kako treba.

Foto: CROPIX

Keba izgubio na sudu

Srpski mediji pisali su i o navodnoj aferi Dragana Kojića Kebe s autoricom Ljiljanom Jevremović. Navodno je s njom prije više od 20 godina bio nevjeran supruzi Olji, a zbog svega je Keba na kraju završio i na sudu. Iako je Ljiljana dobila presudu, otkrila je da pjevač kćer nije upoznao, a za bliskošću s njim potrebe i želje nema ni njegova kćer Ina. Inače, u dugom je i sretnom braku Keba sa suprugom Oljom, s kojom je dobio sina Igora i kćer Natašu.

Instagram

Lepa Brena

Goran Višnjić

Mladen Grdović

Miroslav Ilić

Stjepan Tuđman

newsletter

Prijavite se na Newsletter