Stvarno je 'badass'

Pink je uvijek dosljedna umjetnica, genijalna mama i nikome se ne da smetati - baš zato je volimo!


Dolores Drvodelić
03.02.2018.08:40
Pink je uvijek dosljedna umjetnica, genijalna mama i nikome se ne da smetati - baš zato je volimo!
Profimedia

sažeto

Pink je jedna od rijetkih pjevačica svoje generacije za koju se ne vežu skandali


Dolores Drvodelić
03.02.2018.08:40

Krenete li ikad guglati pjevačicu Aleciju Beth Moore, svijetu poznatiju kao Pink, izbacit će vam i njezine kolegice Britney Spears, Christinu Aguileru, Beyonce, Lil' Kim, Fergie i brojne druge uspješne zvijezde koje su glazbenim ljestvicama počele harati još krajem devedesetih. Međutim, mnoge od njih u pojedinim periodima svojih karijera bile su puno poznatije zbog turbulentnih događaja i skandala u privatnim životima, nego po svojem stvaralaštvu.

No što se tiče 38-godišnje Pink, to za nju ipak nije bio slučaj. Pjevačica je još kao tinejdžerica bila prateći vokal Diani Ross, a njezina je karijera krenula nezaustavljivom putanjom nakon drugog studijskog albuma M!ssundaztood iz 2001. godine. No osim što je rano shvatila da su rad i trud mnogo teži, no dugoročno mnogo isplativiji put do uspjeha u industriji zabave, Pink volimo jer je stvarno badass, a ovih pet razloga idu tome u prilog.

1. Žena nikad ne pjeva "na playback"

Zašto i bi? Ima zbilja nevjerojatan glas, a u nekoliko je navrata izjavila kako ne vidi razlog zbog kojeg bi za nju ili za njezine obožavatelje bilo bolje da pjeva na "na playback".

2. Ostala je vjerna samoj sebi

Pink je oduvijek poznata po svom jedinstvenom stilu, koji se nije uklapao u "nepisane" kriterije oblačenja pop pjevačica. Međutim, svom je stilu ostala itekako dosljedna i pokazala da je slava i bogatstvo nisu promijenili.

 

A post shared by P!NK (@pink) on Nov 13, 2017 at 9:25am PST

3. Stvara vlastita pravila

Obično su žene te koje čekaju da muškarac nakon romantične večere klekne na jedno koljeno i izvadi prsten. Pink nije pošla za time, već je ona odlučila zaprositi svog sadašnjeg supruga Careyja Harta. Carey se natjecao na motociklističkoj utrci, a Pink mu je u jednom trenutku tijekom utrke prišla na stazu i ispružila znak na kojem je pisalo "Hoćeš li se vjenčati sa mnom? Ozbiljno!" Vjenčali su se 2006. godine, a danas imaju dvoje djece.

 

A post shared by @raise_your_glass_to_pink on Nov 30, 2014 at 12:31am PST

4. Uvijek kaže ono što misli

Bilo da je riječ o stihovima njezinih pjesama ili osobnim mišljenjima u vezi važnih tema, Alecia nikad nije suzdržana. Glasno vokalizira svoje stavove, bez obzira na to tko bi ih sve mogao čuti. Prilikom pokušaja kriminalizacije pobačaja kazala je: "Moje dame, istražite sve do najmanjih detalja. Ja osobno ne bih htjela da o mojoj maternici odlučuje netko kome to pravo nisam dala."

5. Ona je supermama

Pink često koristi društvene mreže kako bi se povezala sa svojim obožavateljima, a među njima je pronašla i vojsku mladih mama, koje se međusobno inspiriraju. Više je puta u medijima preispitivana zbog nekonzervativnog odgoja svoje djece. Primjerice, kćer Willow pripremila je prezentaciju s androgenim glazbenicima, kako bi joj pokazala da će uvijek biti voljena, tko god i kakva god bila.

 

A post shared by P!NK (@pink) on Aug 27, 2017 at 5:45pm PDT

glazba

pjevačica

zvijezda

Pink

inspiracija

glazbenica

idol

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter