Novi incident Scotta Disicka

Pijan i drogiran nasred kluba tražio ženu koja će ga oralno zadovoljiti


Dolores Drvodelić
31.07.2017.18:40
Pijan i drogiran nasred kluba tražio ženu koja će ga oralno zadovoljiti
Profimedia

sažeto

Bivši suprug Kourtney Kardashian i otac troje djece priznao je da je ovisan o seksu, no kasnije je te nadvode opovrgnuo, tvrdeći kako se samo šalio


Dolores Drvodelić
31.07.2017.18:40

Scott Disick (34), bivši suprug Kourtney Kardashian (38), poznat je po svom incidentnom ponašanju, a ovoga ljeta samo niže eksces za ekscesom. Ništa drugačije nije bilo ni ovog vikenda u popularnom vikendaškom mjestu njujorčana, Hamptons, gdje je partijao po svom ukusu. Svjedoci događaja govore kako je Disick u baru vrištao "želim da mi netko pop**i ku**c!"

Kažu kako je Scott sigurno bio pod snažnim utjecajem alkohola i/ili droga, a incident tamo nije stao. Detalj koji je sve uzbunio bio je taj da je Scott prišao dvjema djevojkama, počeo ih dirati protiv njihove volje i ponavljati istu rečenicu.

Iako je ranije otac troje djece govorio kako je ovisan o seksu, kasnije je te nadvode opovrgnuo, tvrdeći kako se samo šalio. No njegova serija avantura, koja je kriva i za raspad njegova braka s Kourtney, govore u prilog ovisnosti. Na kraju svega rekao je da samo "jako voli seks", a da su mediji ti koji pretjeruju i neprestano ga ocrnjuju.

Disickovi prijatelji tvrde da Scott najviše na svijetu želi Kourtney natrag, a da su njegovi izljevi zapravo tu samo kako bi je pridobio. Valjda misli da će je učiniti ljubomornom, no reality zvijezda ne izgleda suviše dirnuto, s obzirom na njezinu vezu s 23-godišnjim Younesom Bendjimom.

via GIPHY

Kourtney Kardashian

Scott Disick

ovisnost o seksu

ovisnik o seksu

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter