NESREĆA GLAZBENE LEGENDE

Phil Collins hitno prevezen u bolnicu nakon stravičnog pada


Iris Hazler
08.06.2017.13:35
Phil Collins hitno prevezen u bolnicu nakon stravičnog pada
Profimedia

sažeto

Phil Collins (66) hitno je prevezen u bolnicu nakon ozbiljnog pada u vlastitom domu


Iris Hazler
08.06.2017.13:35

Glazbena legenda Phil Collins završio je u bolnici u ozbiljnom stanju nakon nesretnog pada. Naime, glazbenik je u svojoj spavaćoj sobi pao niz stepenice te zadobio teške ozlijede glave. Nesreća se dogodila odmah nakon koncerta, a Collinsu su zbog težine ozljeda do daljnjega odgođeni svi nastupi.

Glasnogovornik je britanskom The Sunu potvrdio vijest, rekavši da pjevač do daljnjega ostaje u bolnici.

"Phil pati od spuštenog stopala koji je rezultat jedne od prošlih operacija te zbog toga otežano hoda. Ustao je usred noći i otišao do toaleta i putem pao na stepenicama te udario glavom o rub stolice. Hitno je prevezen u bolnicu gdje je zadobio šavove zbog teške ozljede na glavi blizu oka i za sada dobro se oporavlja'', izjavio je glasnogovornik pjevačke legende.

Vijest je došla nakon održanog koncerta u Royal Albert Hallu gdje se vidjelo kako je Collinsovo zdravlje već dosta narušeno, posebice jer je nastupao uz pomoć štapa te je većinu koncerta održao sjedeći.

Izvor je za britanski The Sun otkrio kako je Collins trenutno u lošem psihičkom stanju, ali svjestan i komunicira s okolinom.

Ovo je samo još jedan u nizu zdravstvenih problema Collinsa koji je prije dvije godine imao operaciju kralježnice. Zvijezda je objavila svoje umirovljenje 2011. godine nakon što je zbog oštećenja živaca bio u nemogućnosti svirati bubnjeve. Oštećenje je otišlo toliko daleko da je pjevač u jednom trenu ostao bez osjeta u desnoj nozi, a nakon operacije se više ne može kretati bez štapa.

nesreća

pjevač

glazbenik

ozljeda glave

Phil Collins

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter