Objavio 'Ako te pitaju'

Petar Grašo svojim se obožavateljima zahvalio na podršci novim hitom


100posto
11.12.2017.14:20
Petar Grašo svojim se obožavateljima zahvalio na podršci novim hitom
Božidar Vukičević/CROPIX

sažeto

Splitski pjevač objavio je i novi spot za pjesmu


100posto
11.12.2017.14:20

Nakon velike proslave 20.godina karijere koja je okrunjena spektakularnim koncertom u Areni Zagreb, s više od 18 tisuća ljudi, Petar Grašo odlučio je zahvaliti svim svojim obožavateljima novim singlom – očaravajućom baladom 'Ako te pitaju'.

Nezapamćen odjek na društvenim mrežama već pri puštanju prvog teasera, nakon dosadašnjih nekoliko Grašinih megahitova koji su vladali eterom poput 'Mojeg zlata', dao je nagovijestiti kako je na pomolu još jedan veliki hit splitskog glazbenika.

"Ovo je jedna od onih pjesama na koju sam se naježio kada sam je prvi put čuo i to mi je uvijek prvi impuls da je nešto dobro. Moja publika priuštila mi je predivne trenutke na svim mojim koncertima tijekom cijele godine i doista sam sretan što im u ovo blagdansko vrijeme darivanja mogu zahvaliti ovom pjesmom. Što se spota tiče, moja ideja bila je oslikati toplu ljubavnu priču, a završni stih pjesme za mene je poanta života: - 'triba nan malo, triba nan samo - da se volit znamo'", rekao je Grašo za svoju novu pjesmu.

Tekst za pjesmu napisala je Vjekoslava Huljić, dok glazbu potpisuje Tonči Huljić. Video spot pjesme 'Ako te pitaju' rađen je pod režijskom palicom Vojana Koceića, a sniman je na lokacijama predivnog jezera Peruča. U spotu se provlači topla ljubavna priča koju je ispričalo dvoje mladih glumaca Đana Kuzmanić i Davor Pavić.

pjesma

spot

Petar Grašo

newsletter

Prijavite se na Newsletter