Nije teško pogoditi

Ovog člana kraljevske obitelji posluga najviše voli: 'Buntovnik je, duhovit i otvoren prema svima, baš čovjek iz naroda'


Ines Madunić
24.08.2018.19:30
Ovog člana kraljevske obitelji posluga najviše voli: 'Buntovnik je, duhovit i otvoren prema svima, baš čovjek iz naroda'
Profimedia

sažeto

Svi su pristojni i dragi, ali jednog ipak svi najviše vole...


Ines Madunić
24.08.2018.19:30

U Buckinghamskoj palači zaposleno je oko 1500 ljudi, a rad za britansku kraljevsku obitelj obavijen je, zapravo, velom tajne. Svi potpisuju ugovore o šutnji pa malo toga izađe van. No, neke se stvari ipak saznaju. Pogotovo one zabavne.

Tako je glumac Matt Smith, koji u seriji "Kruna" glumi princa Philipa u prve dvije sezone otkrio da je upravo kraljičin suprug omiljeni član kraljevske obitelji zaposlenika. S njima je pričao kad se pripremao za ulogu i istraživao Philipov život i osobnost.

"Sve što sam o njemu ikad čuo je da je nevjerojatno duhovit, jako pametan i jako popularan. U palači je najpopularniji od svih članova obitelji. Ako ste pričali s bilo kojim zaposlenikom, Philip im je uvjerljivo najdraži", rekao je Smith.

Vojvoda od Edinburgha poznat je po svojoj neposrednosti, ali i čestim gafovima i čudnom humoru koji nije uvijek primjeren svim situacijama.
Vjerojatno je zato svima drag - ne shvaća sebe ni svoju titulu preozbiljno.

"Vide ga kao čovjeka iz naroda. Kraljevski protokol njemu nije toliko važan, a cijeli život bio je buntovnik. Voli biti neposlušan. Prema svima je otvoren i sa svima popriča u prolazu, mislim da ga zato svi vole", rekao je Smith.

kraljevska obitelj

kraljica Elizabeta II.

Princ Philip

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter