FOTO: Što su starije, to su ljepše

Ove hrvatske glumice nemaju problema s godinama: 'Prije 15 godina imala sam 15 kg viška, sve je krenulo kad sam sredila psihu'


100posto
19.11.2018.17:00
Ove hrvatske glumice nemaju problema s godinama: 'Prije 15 godina imala sam 15 kg viška, sve je krenulo kad sam sredila psihu'
Duje Klarić/Cropix

sažeto

Neke od njih same ne mogu vjerovati koliko su se transformirale - na bolje


100posto
19.11.2018.17:00

I dok se mnogi strahovito boje starenja i čine sve kako bi taj proces zaustavili, neke naše glumice dokazuju da su godine zaista samo brojke. Što su starije, one su, kao i vino, bolje. Pridonosi tome ne samo fizički izgled, nego i psihičko stanje.

Mnoge od njih danas priznaju kako se osjećaju bolje u svom tijelu, ali i da se o sebi više i bolje brinu nego prije 10, 15 ili čak 20 godina.

Svoje arhivske fotografije na Instagramu je nedavno objavila glumica Ecija Ojdanić. Tri fotografije prikazuju je, kako je napisala, prije 15 godina, kada je imala i 15 kilograma više nego danas.

"A frizura, šminka, styling, Bože pomozi! Život je cjeloživotni rad na sebi, vidi se iz priloženih slika. A i što je najgore, tad sam se hranila po makrobiotičkoj prehrani", napisala je Ecija. U lipnju je navršila 44 godine, no danas izgleda puno bolje nego na priloženim fotografijama - i puno mlađe.

U komentarima je objasnila kako je stesala liniju.

 
 
 
View this post on Instagram

Tko ne bi htio biti sirena, barem za fotkanje? #newcampaign @studiomarcela #photoshoot #lepoticadabudem

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on Nov 5, 2018 at 7:35am PST

"Kad sam obuzdala emotivno prejedanje, tj. kad sam sredila psihu. I izbacila bijelo brašno, bijeli šećer i masnoće. Što ne znači da se tu i tamo ne počastim zalogajima s crne liste", napisala je glumica.

U klub glumica koje danas izgledaju mlađe nego prije ulazi i Mila Elegović. Poznata plavuša ove je godine osvježila frizuru šiškama, na vrhuncu je karijere, a nikad nije izgledala tako dobro. Sudeći prema njezinim fotografijama, ali i plesnim točkama koje možemo vidjeti u mjuziklima u Kazalištu Komedija, nitko Mili ne bi dao punih 48 godina.

Arhiva Cropix, Neja Markičević/Cropix

Iako se sumnjalo da je kirurškim zahvatima "popravila" godine, Mila je prije dvije godine rekla kako nije imala nikakve plastične operacije - zasad.

"Mnogi su me pitali jesam li nos operirala, ali nisam, to je tatin nos", rekla je svojedobno.

Sanja Vejnović još je jedna od glumica koja nas godinama zadivljuje ne samo svojom ljepotom, nego i vještinom. Jedna od najuspješnijih glumica danas ima 57 godina, a senzacionalnom linijom oduševljava svoje pratitelje na Instagramu - pogotovo kad se pojavi u kupaćem kostimu.

A ona je pravi dokaz da je tajna ne samo u uravnoteženoj prehrani, nego i stanju uma.

D. Kokorić, Ronald Goršić/Cropix

"Naslijedila sam od roditelja dobre gene, ali smatram da čovjek konstantno mora raditi na sebi. Prije svega treba krenuti od unutarnjeg stanja i njegovati svoj duševni mir. Tijelo sve pamti i vraća, tako da je jako bitno zdravo se hraniti i naučiti samog sebe da uvijek postoji makar pet minuta za vježbanje", rekla je Vejnović.

Ankica Dobrić prošle je godine prošla kroz najteže razdoblje - borila se s karcinomom dojke. Snažna glumica uspjela je pobijediti tešku bolest i ove se godine vratila na kazališne daske u Gavelli. Ankicu na to razdoblje podsjeća samo kratka kosa, danas se osjeća izvrsno, a i pixie frizura zapravo joj dobro stoji.

Tomislav Serdar, Darko Tomas/Cropix

izgled

glumice

Mila Elegović

Ankica Dobrić

sanja vejnović

Ecija Ojdanić

newsletter

Prijavite se na Newsletter