Najveće proširenje dosad

Otvoren novi muzej Elvisa Presleya u Gracelandu


HINA
03.03.2017.13:30
Otvoren novi muzej Elvisa Presleya u Gracelandu
Profimedia

sažeto

Svečanom otvorenju uz presijecanje vrpce i četverodnevne manifestacije nazočila je i Priscilla Presley, prva Elvisova supruga i majka njegova jedinog djeteta


HINA
03.03.2017.13:30

Novi zabavni kompleks vrijedan 45 milijuna dolara u slavu američke pjevačke legende Elvisa Presleya otvoren je blizu njegova spomen-doma Gracelande u Memphisu u saveznoj državi Tennessee. Novi muzejski kompleks nazvan je Elvis Presley’s Memphis i otvoren je u četvrtak nasuprot Elvisova imanja Graceland koje je odavno meka njegovih obožavatelja.

Novi kompleks obuhvaća trgovački centar i najveće je i najvažnije proširenje postojećeg muzeja u Gracelandu otkako je prvi put otvoren 1982. godine u spomen na kralja Rock'n Rollla.

Svečanom otvorenju uz presijecanje vrpce i četverodnevne manifestacije nazočila je i Priscilla Presley, prva Elvisova supruga i majka njegova jedinog djeteta.

U intervjuu za NBC Priscilla Presley je rekla da će posjetitelji moći vidjeti i osjetiti djelić života kakvim je živio Elvis, vidjeti što je volio skupljati, kakve je automobile vozio i slično.

Elvis Presley imao je 42 godine kada je umro u svome domu Memphisu 16. kolovoza 1977.

Elvis Presley

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter