Ljubavna povijest Severininog bivšeg

Evo kako izgleda fatalna Bojana! Popović sa 'studenticom iz dobre obitelji' čeka drugo dijete! Prije nje volio je Severinu i jednu slavnu voditeljicu


100posto
05.06.2019.10:30
Evo kako izgleda fatalna Bojana! Popović sa 'studenticom iz dobre obitelji' čeka drugo dijete! Prije nje volio je Severinu i jednu slavnu voditeljicu
Foto: Marko Todorov / CROPIX

sažeto

Djevojka iz dobre beogradske obitelji, jako zgodna i obrazovana - opisao je tako Milan majku svog drugog sina, a s kojom čeka još jedno dijete


100posto
05.06.2019.10:30

Milan Popović i njegova partnerica Bojana čekaju drugo dijete. Severinin bivši partner s mladom studenticom već ima jedno dijete, a vijest o prinovi i ovog puta ih je jako razveselila. S Bojanom već ima jednog sina, maleni je dobio ime po ocu, a rođen je prije dvije godine.

'S njom nema svađe i prepiranja čak ni sada kada je u drugom stanju, kada žene znaju biti itekako hirovite. Mila je, draga, super je majka, a to mi je jako važno', rekao je Popović tada o tajnovitoj Bojani. Mlada žena ne želi se navodno javno eksponirati pa poduzetnik o njoj dijeli tek šture informacije.

 
 
 
View this post on Instagram

#streetfashion #winterfashion #zagreb #croatia #streetstyle 🎄✨🍟

A post shared by *Style Zagreb* (@stylezagreb) on Jan 4, 2017 at 2:38am PST

Oštroumna i snalažljiva

'Nas dvoje smo se upoznali u Beogradu prije nešto više od četiri godine. Bojana studira marketing, iz dobre je beogradske obitelji, jako je zgodna, obrazovana, mlada, ima 25 godina, oštroumna je, snalažljiva i uvijek spremna na šalu', dodao je o svojoj partnerici.

Stiže beba

No, skoro nitko ne zna kako izgleda Milanova bolja polovica. Pronašli smo, ipak, fotografiju s početka 2017. godine kada su uhvaćeni u šetnji centrom Zagreba. Atraktivna plavuša tada je bila u drugoj stanju, no ispod bundice je uspjela ipak sakriti trudnički trbuščić. Sina su Milan i Bojana dobili u lipnju 2017., baš će ovih dana dječak proslaviti drugi rođendan.

Foto: Biljana Gaurina / CROPIX

Prije Bojane, Popović je bio u trogodišnjoj vezi sa Severinom. Prije negoli je ljubio Severinu, bio je slab na još jednu slavnu damu, poznatu beogradsku voditeljicu Katarinu Šišmanović. S njoj je u ljubavi proveo dvije godine, pričalo se da su zaručeni i da će se vjenčati, no onda je sve propalo, a ljubavnu sreću oboje su potražili na nekim drugim adresama.

Severina

milan popović

newsletter

Prijavite se na Newsletter