'Sobe su im pune pokvarene hrane'

Majka Angeline Jolie nije s njom željela živjeti u istom domu, pjevačica i bivši muž navodno su spavali s dadiljom mjesecima pa je slali na abortus


100posto
20.10.2019.11:35
Majka Angeline Jolie nije s njom željela živjeti u istom domu, pjevačica i bivši muž navodno su spavali s dadiljom mjesecima pa je slali na abortus
Foto: Profimedia

sažeto

Dadilje slavnih i poznatih vremenom izlaze u javnost sa svojim ispovijestima i iskustvima rada za najpoznatije ljude današnjice


100posto
20.10.2019.11:35

Dadilja Krisann Morel, koja je glumicu Angelinu Jolie čuvala dok je bila dijete, za medije je progovorila o tome kakve su bile prve godine odrastanja glumice. Usto, pozvala ju je te 2016. godine da okonča rat s bivšim partnerom Bradom Pittom kojeg, kako je rekla dadilja, maltretira koristeći djecu kao oružje. Morel je medijima ispričala da je isto to radila i Angelinina majka Marcheline Bertrand njezinom ocu Jonu Voightu.

Čuvala Angelinu Jolie dok je bila dijete: 'Usamljeno i traumatično djetinjstvo'

'Odlučila sam progovoriti jer želim poslati Angelini poruku, do nje mi je jako stalo. Želim joj reći da ne tjera Brada iz života svoje djece. Da ih ne koristi kao oružje u razvodu, da ne radi od muža čudovište', ispričala je medijima dadilja. Dodala je da je to sve radila Angelinina majka. 'Kao rezultat si imala usamljeno i traumatično djetinjstvo'. Angelinu i njezina brata Jamesa odgajale su dadilje, a poznata glumica zbog svega je bila problematično dijete. Na kraju više Marcheline nije ni živjela u istom stanu u kojem je živjela Angelina. Kćer je navodno bila u stanu sa svojih šest dadilja. 'Jedna bi je stavljala spavati, a druga bi je budila ujutro'.

Dadilja je svjedočila užasnim odnosima u tom domu pa je otkrila i da su na kraju Angelina i James bili protiv svog oca jer ih je majka uspjela protiv njega okrenuti. Godinama kasnije Jolie je s ocem izgladila odnose, no nikad mu nije do kraja oprostila što je zbog druge žene ostavio njezinu majku.

Profimedia

Djeca Brada i Angeline navodno su se ponašala užasno 'Urlaju ujutro i usred noći, sobe su im bile pune pokvarene hrane'

Progovorila je još tijekom velike ljubavi Brada i Angeline i dadilja koja je čuvala njihovo šestero djece. Otkrila je da se djeca ponašaju užasno. 'Ne zna se tko je gori.  Svi se stalno tuku, gađaju hranom, urlaju ujutro i usred noći, a zbunjeni roditelji kao da se ni ne trude disciplinirati ih'. Navodno su im roditeljske metode bile preliberalne, a čistačica njihovog doma zbog toga je bila pri rubu živaca. Sobe su im bile pune pokvarene hrane, prljave odjeće, kukaca... 'Kad god se pojavi problem, ona samo nestane ili pribjegne takozvanoj terapiji vrištanjem. Napuni kadu, sjedne u vodu i urla iz petnih žila', rekla je dadilja svojedobno.

Mel B i bivši muž navodno su seksualno iskorištavali svoju dadilju

Puno je strašnije iskustvo doživjela dadilja Mel B i njezinog bivšeg supruga Stephena Belafontea. Nakon što je Mel za raspad braka optužila mladu Lorraine Gilles, ona je odgovorila tužbom na 128 stranica, a u kojoj je opisala odnos s bivšim supružnicima. Rekla je da ih je upoznala u holivudskom restoranu te da su je pozvali da dođe s njima kako bi imali seks utroje. 'Tijekom mog zaposlenja imale smo seksualnu vezu. Spavale smo zajedno često, ponekad više puta tjedno, a ponekad bi prošlo nekoliko mjeseci bez seksualnih odnosa. Nekad bi ona pozvala Stephena da nam se pridruži, a nekad bi tražila od nas dvoje da se seksamo. Ona bi često snimala i nekad bi nam se pridružila. Nikad nisam spavala sa Stephenom bez njezinog dopuštenja ili poziva', stoji u dokumentu. Nakon svega, završile su na sudu, a Mel B razvela se od Belafontea.

Profimedia

Jude Law spavao sa dadiljom svoje djece, a poslije joj okrenuo leđa i dao otkaz

Na vrhuncu karijere, glumac Jude Law našao se u vrtlogu britanskih tabloida koji su razotkrili kako je varao Siennu Miller s 26-godišnjom dadiljom Daisy Wright. Dadilja je čuvala djecu koju je glumac dobio u braku sa Sadie Frost. 'Radujem se danu kad će nam se putevi sresti, a znam da hoće. Samo se nadam da neće naletjeti na mene u mračnoj uličici', rekla je Miller navodno nakon što je otkriveno da je Jude bio sa dadiljom svoje djece. Oglasila se o cijeloj aferi i fatalna Daisy. 'Žalim zbog svea. Nisam imala pojma da će se sve odviti ovako kako je. Ono najgore jest to što smo, osim seksa, Jude i ja bili i prijatelji. Barem sam tako mislila. No, čim su krenule glasine o nama, odbacio me kao vrući krumpir i završio našu suradnju. Osjećala sam se potpuno izdanom', rekla je Daisy.

Getty Images

O bivšoj supruzi Judea Lawa imala je u svojoj ispovijesti samo lijepe riječi. 'Sadie je bila opuštena i vesela, a Jude živahan. Iako su prošli kroz razvod, činilo se da su u sjajnim odnosima. Sienna se činila draga, no često je izlazila, a Jude je više volio boraviti kod kuće, sa svojom djecom', rekla je. Afera je počela kada je Jude navodno Daisy pozvao u svoj krevet. Otišla je i ubrzo su spavali zajedno. Nosila se i s čestim svađama između njega i Sienne, a cijelo to vrijeme imala je aferu s njim.

Rob Lowe završio na sudu, no dobio je u sudskom procesu

Jedna od dadilja Roba Lowea tužila ga je da ju je seksualno zlostavljao. Rob je s više članova svog osoblja završio na sudu 2008. godine. Jessica Gibson tvrdila je da ju je Rob zlostavljao godinama, no da ga nije prijavila jer je voljela njegova dva sina. Izjavila je na sudu da ju je u tri godine Rob nekoliko puta neprimjereno dirao po tijelu. Čak je sedam godina sveukupno radila kao dadilja obitelji, a nakon otkaza navodno ga je ucjenjivala za oko milijun i pol dolara. Prijetila je da će u suprotnom svima reći za zlostavljanje. Na kraju je tvrdila da ju je udarala i njegova supruga. U konačnici je par Lowe dobio sudsku parnicu.

Reuters

Angelina Jolie

Brad Pitt

Mel B

Jude Law

Rob Lowe

newsletter

Prijavite se na Newsletter