Misteriozna kćer

Otac joj je velika jugoslavenska zvijezda, a ona živi skromno, daleko od svega! Dobio ju je u tajnoj vezi, prije negoli je ušao u dugogodišnji brak


100posto
16.08.2019.19:30
Otac joj je velika jugoslavenska zvijezda, a ona živi skromno, daleko od svega! Dobio ju je u tajnoj vezi, prije negoli je ušao u dugogodišnji brak
Foto: Instagram

sažeto

Goran Bregović iz rane mladosti ima kći o kojoj se jako malo zna, a dobio ju je u romansi s plesačicom Jasenkom


100posto
16.08.2019.19:30

Goran Bregović jedna je od najvećih i najuspješnijih zvijezda s ovih prostora, a jednako mu je uspješan i privatni život sa suprugom Dženanom Bregović. S njom je u braku od sredine devedesetih, a vjenčali su se u Parizu, gdje žive i danas. Dok jedna od najvećih jugoslavenskih zvijezda živi na relaciji između Beograda, Sarajeva, Zagreba i Pariza, njegova supruga i djeca borave u Francuskoj.  Cure su njegov najveći ponos i medijski su zbog slavnog oca donekle eksponirane.

Upoznao plesačicu i zaljubio se

S druge strane, u potpunoj je medijskoj ilegali njegova prva kćer, dijete koje je dobio u ranoj mladosti. Kako je Bregović vrlo rano počeo stvarati, svirati i izlaziti, tako je sa svega 17 godina počeo boraviti i po klubovima. U jednom od njih upoznao je plesačicu iz Sarajeva, Jasenku, u koju se zaljubio i s njom u vezi proveo svoje nježne godine. Tijekom njegovih dvadesetih, dobio je s Jasenkom i kćer Željku. O njoj se danas jako malo toga zna.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Zeljka Bregovic (@shelly31ja) on Aug 18, 2016 at 10:46pm PDT

Željka ima dvoje djece i živi normalno

Poznato je da se Željka u javnosti ne pojavljuje, a malo toga znalo se i o njezinoj majci. Poznato je tek da Željka živi u Austriji i da je majka dvoje djece te da je sa svojim slavnim ocem u odličnim odnosima. Kada je 2003. godine rodila djevojčicu Biancu, Bregović je slavio što je prvi put postao djed. Usto, djevojčica je, izgleda, na djeda povukla i glazbene gene jer uspješno svira klavir.

Iako joj je otac jedna od najvećih zvijezda s ovih prostora, Željka uživa u uobičajenom životu - obitelji i vrtlarenju pa se često zna pohvaliti i plodovima svog vrta.

Svojedobno je Bregović progovorio o načinu na koji odgaja svoje kćeri pa je otkrio da su tri cure koje je dobio s Dženanom različitih vjeroispovijesti. 'Moja djeca kada su bila mala ona su u vrijeme Bajrama bile muslimanke jer su se tada dobivali pokloni, a za vrijeme Uskrsa i Božića su bile kršćanke jer su se i tada pokloni dobivali. Sada više ne znam što slave. Mislim da je samo srednja, koja je sada u pubertetu - budist. To mi naravno, ne smeta. Moja djeca će biti Francuskinje, mada vole doći u naše krajeve i imaju tu prijateljice. Za suprugu i mene je kasno, nas dvoje ćemo uvijek biti naši. Liječeni naši. Teško je u životu od toga se izliječiti', rekao je prije nekoliko godina Bregović.

 
 
 
View this post on Instagram

Black&white#in the morning#whaitingfortrain#working#autmncolours#

A post shared by Zeljka Bregovic (@shelly31ja) on Oct 27, 2015 at 9:19pm PDT

Goran Bregović

newsletter

Prijavite se na Newsletter