No Comment by vaša Ljubica

Osrednja i poznata pjevačica navodno je toliko zločesta da joj je to omelo i karijeru, a mnogi suradnici su je napustili


100posto
02.11.2018.11:10
Osrednja i poznata pjevačica navodno je toliko zločesta da joj je to omelo i karijeru, a mnogi suradnici su je napustili
Foto: iStock

sažeto

Jedan bogati, utjecajni lik zapravo jako voli biti po medijima i skuplja sve što se o njemu objavi religiozno... S druge strane, jednu je pjevačicu toliko pojela zloba da ne može dalje od ovog gdje je sada...


100posto
02.11.2018.11:10

Dragi moji,

Njegovo lice svi dobro znate, a bez problema dijelila su se i njegova (ne)djela. Iako vodi medijske ratove, zapravo mu sve to prilično titra ego. Mlađahne ljubavnice dio su mu repertoara, a u odabiru je nekad i licemjeran, a uvijek i kontroverzan. Nešto se zna, drugo se i ne zna. Nema koga neće uhvatiti na zub, a neprijatelje će uništavati s velikim guštom.

Zaradio je puno, a kako - to se zna tek otprilike. Eh, tko je bez grijeha, nek' baci kamen prvi. Nećemo o tome, već o strasnim radovima protiv nekadašnjih partnerica. Velika ljubav, široki osmijesi, a kasnije... Sav pakao će se srušiti na one koji mu se zamjere. Hoće li u tome tražiti i saveznike gdje god može? Hoće, bez problema.

Zanimljivi zapisi u radnoj sobi

Tako taj poznati lik u svojoj radnoj sobi posjeduje registratore koji obiluju zanimljivim papirima. Ne radi se o poslovnim dokumentima, već onima u kojima skuplja sve što je itko ikad o njemu objavio. Treba. Jer, što ako zafali sporova? Nije novac od odšteta neki veliki, znaju to svi, no nakupi se. Znaju to mnogi koji su se borili za svoje dostojanstvo protiv tabloida. Teška nevjerica, emotivna uznemirenost, pregaženo dostojanstvo.

iStock/Ilustracija

Problem nastaje jedino u licemjerju. Svi ti materijali koje poznati ljigavac čuva nastali su kao rezultat rada onih kojima je sam sebe predlagao. Svojevrsne kolegije sa sobom kao temom je održavao. Graniči li vam to sa zdravim razumom? Niste jedini, mnogima se zbog njega želudac naopako okrenuo više puta. Ali, to je ta naša elita. Samo hoće privatnost za sebe i svoje bližnje.

Žicanje, a kasnije zgražanje

Nije on jedini primjer. Pričali mi svojedobno kako je jedna osrednja pjevačica u želji da što češće bude u novinama predlagala također teme o sebi. One prave držala je za sebe, no za najjadnije tekstiće koji bi je veličali, redovito je molila. Treba se pojaviti da bi gazda birtije iz selendre vidio i zvao. Najjača stvar je što bi kasnije pred svojim 'fanovima' glumila da joj pozornost smeta. Inače je navodno toliko zločesta da karijeru nije mogla ostvariti do kraja upravo zbog te nekarakterne osobine. Mnogi suradnici su je napustili navodno zbog toga.

Kolega spomenute, vječito u usponu, svojedobno je nudio videa sebe i vlastite cure kako se šeću, piju kavu, bilo što. Samo da se objavi. On će se kasnije 'zgražati' kako nema privatnosti pa polako ipak priznati vezu, pa polako odraditi koju gažu, dati pristojniji intervju. Kroz godinu dana siroti mediji neće više smjeti pitati privatna pitanja. Tragično.

Foto: iStock (Ilustracija)

Do sljedećeg tjedna ljubi vas vaša,

Ljubica

Svaka sličnost sa stvarnim događajima i/ili osobama u kolumni je slučajna i nenamjerna.

Scena kolumna

No Comment

newsletter

Prijavite se na Newsletter