Otvaranje nove sezone

Osmi rođendan Pure Electro Partyja u GK Jabuka


100posto
13.09.2017.10:40
Osmi rođendan Pure Electro Partyja u GK Jabuka
Promo

sažeto

U petak 15. rujna kreće nova sezona Pure Electro Partyja, dugotrajnog alternativnog programa, koji je ovog puta tematski posvećen bendu Combichrist


100posto
13.09.2017.10:40

Pure Electro party slavi osmi rođendan u petak 15. rujna u GK Jabuka, što će biti ujedno i otvorenje nove PE sezone tematskog tipa posvećen bendu Combichrist. Riječ je o programu koji je 2009. pokrenuo duo DJane Redlilly i DJ END, a koji se od tada do danas pretvorio u brend alternativne scene. To je dark electro/industrial/EBM/synthpop party koji je stekao vjernu bazu fanova. Osim žestokog zvuka, party ima i jak vizualni identitet. Uz provokativne promotivne materijale, koje Pure Electro sam producira, vizualni pečat dali su i posjetitelji. Većina njih poštuje dress code koji kaže: crno, leather, latex, rubber - dress to impress! Time je PE jedan od rijetkih evenata u Hrvatskoj koji uz glazbu nudi i vizualnu atrakciju, tim više jer je riječ o alternativnoj i subkulturnoj sceni.

Promo

Već spomenuti vizuali, odnosno plakati, prate svaki novi party. Svojom provokativnošću često bi iziritirali internet i društvene mreže pa bih ih prijavili dežurni ćudorednici. Za izradu plakata zadužen je Andro Račić odnosno DJ END, koji je u slobodno vrijeme školovani grafički dizajner, u suradnji s poznatim fotografom Matijom Pečekom.

Plakati su nešto čime se posebno ponose, jer su u osam godina izradili više od njih 60 fotografirajući osobe s domaće scene. DJane Redlilly i DJ END osim u Hrvatskoj dobro su poznati i u Europi te redovito gostuju na festivalima u regiji i šire. U Hrvatskoj je ovaj dvojac organizirao afterpartyje za mnoge bendove nakon njihova koncerta u Zagrebu, pa tako i za američki Combichrist i švedski Covenant. Osim toga organizirali su i svoje koncerte Spetsnaz, Nachtmahr, Stahlnebel & Black Selket.

U petak se vrata GK Jabuka otvaraju u 23 sata, besplatan ulaz je do ponoći, a nakon toga 20 kuna.

Promo

Promo

Promo

Promo

Promo

party

GK Jabuka

Combichrist

Pure Electro

newsletter

Prijavite se na Newsletter