Daliju ne zanima povratak estradi

Opasno je bilo biti njena suparnica devedesetih, ali danas se nekadašnja dance zvijezda bavi samo brojevima


Ines Madunić
10.02.2019.12:00
Opasno je bilo biti njena suparnica devedesetih, ali danas se nekadašnja dance zvijezda bavi samo brojevima
Screenshot

sažeto

Najveći hit bio joj je "Suparnica", a gdje je nestala Dalija Serdar?


Ines Madunić
10.02.2019.12:00

Hrvatska dance scena devedesetih bila je puna izvođača i izvođačica koji su se probili jednim hitom i nakon toga praktički nestali. Rijetki su oni koji su karijeru nastavili nakon što je cro dance prestao biti tako popularan.

No, sredinom devedesetih kao da je neprestano trajao otvoreni poziv - ako znaš pjevati, plešeš, dobro izgledaš i nije ti bed otvarati usta na playback, ovo je tvoje vrijeme.

Jedna od sjajnih zvijezda s kratkim sjajem bila je i Dalija Serdar. Pjevačica je imala jedan veliki hit, "Suparnicu", koja je 1996. godine bila jedna od najpopularnijih pjesama.

Puno se očekivalo od brinete s tada popularnim kratkim bobom, no nije dugo trajalo.

Kad se probila sa "Suparnicom" Dalija je bila u vezi sa Senadom Galijaševićem Senna M-om. Ona je trebala postati iduća velika zvijezda, no nakon kratkog vremena shvatila je da to nije za nju. Snimila je još pjesme "Baby Bye" i "Snaga" sa Sennom, a onda se potpuno povukla.

Danas živi u Zagrebu i bavi se računovodstvom. Posvećena je svom djetetu te je prije nekoliko godina rekla da "sad pjeva samo sa svojim djetetom doma", a o povratku na scenu ni ne pomišlja.

"Da sam se rodila kao Mariah Carey možda bi nastavila s tim poslom, ali ovako sam si ispunila želju i shvatila da nije za mene, da mi treba realniji život", rekla je Dalija.

devedesete

Senna M

cro dance

dance 90s

Dalija Serdar

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter